Eszméletlen, egyszerű és olcsó ötlet!

Mit tehet az akinek nincs lehetősége medencét építeni, mégis egy kis vizes hűsölésre vágyik? Csinál egy ilyet?

Sajnos nem vagyok olyan szerencsés, hogy legyen saját medencém, így elkezdtem nézelődni a neten milyen mobil medencét szerezhetnék be, gondoltam ilyen kor olcsóbb és nem is szeretnék rá sokat költeni. A keresgélés közben pedig eszméletlen ötletbe futottam!

Annyira megtetszett a dolog, hogy rá is kerestem, de sajnos ezt sem adják olyan olcsón mint gondoltam, így elhatároztam, hogy megcsinálom magam!

Hozzávalók:

  • Fólia
  • Ragasztószalag
  • Vasaló
  • Papírlap

Láthatóan nem egy nagy anyagszükséglettel dolgozó ötletről van szó és nagyon egyszerű elkészíteni!

A boltban ha kérdeznek a fóliáról kérjük úgy, hogy fóliasátornak valót szeretnénk! Mérjük ki, hogy mekkorát szeretnénk úgy, hogy a kívánt méret kettéhajtva jöjjön ki!

Fogjunk egy közönséges A4es fénymásoló lapot, de jobb ha van A5ös és a hosszanti oldalán a szélétől vegyünk fel egy 5 cmre lévő vonalat a lap teljes hosszában, de ne felejtsük el hosszában ketté hajtani!


Fogjuk a fóliát, és rakjuk az össze illeszteni kívánt rész elejét a lap közé

Kezdjük végigvasalni!!!

Elképesztő?

Az egyik saroknál hagyjunk egy kis rész, hogy fel tudjuk tölteni!

Ha úgy tervezzük, hogy végleg lezárjuk, használjuk a már ismert módszert, de ha tervezzük a többszöri feltöltést, válasszunk hozzá nagyon jó minőségű vízálló ragasztószalagot!

Csodálatos családi szórakozás lehet!

A végére egy titkos trükk! Használjunk a vízhez ételfestéket, hogy még kékebbé, vagy akár bármilyen más színűvé varázsoljuk!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!