Őszinte gondolatok az idősödő feleségek lecseréléséről.

A legnépszerűbb műsorvezetők egyike Gundel Takács Gábor, aki a Borsnak nyilatkozott többek között arról milyen ötven év fölöttiek közé tartozni.

- Betöltötte az ötvenet, egy színésznő mondta erről a minap, hogy ez már a B oldal, ahol nincsenek slágerek. Mit gondol erről?

Ez attól is függ, hogy ki mit vár el az élettől. Mikor az ember ötven lesz, elgondolkodik, hol tart, mi van hátra. Minden életkorban új célokat kell találni, nem a húszéves kort kell visszasírni. Nem a B oldalt kell játszani, másik lemezt kell feltenni. Erről van szó!

- Ilyenkor szoktak a férfiak megkergülni, lecserélik a feleségüket húsz évvel fiatalabbra és újra pelenkáznak.

Szerintem nem törvényszerű, hogy meg kell kergülni. Ha vannak kétségeid, problémáid a házasságoddal, vedd elő azt a szöveget, amit megfogadtál annak idején a pap vagy az anyakönyvvezető előtt, és gondolj bele, így éltél-e! Nem az az út, hogy cseréljük le az idősödő feleséget és az idősödő gyerekünket fiatalabbra, mert az biztosan jobb lesz. Nem akarok ítélkezni, elítélni azt, akinek így alakult az élete, mert sokféle sors van, de ne legyen már a lecserélés magától értetődő! Ne higgyük, hogy a XXI. században ez a normális. Sokkal inkább az a törvényszerű, hogy két ember fogja egymás kezét és egymást kiegészítve éli végig az életét.

A teljes interjú ITT olvasható.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!