A szerencse forgandó, és kiszámíthatatlan. Sokan ezért nem hisznek benne, és ugyanígy a jóslásban sem. Ha Te mégis azok közé tartozol, akik szívesen játszanak, vagy csak kíváncsi vagy mit tartogat számodra az újesztendő, akkor játssz velünk! Kattints a képre, nézd meg milyen szimbólumnál áll meg, majd olvasd el mennyire lesz sikeres számodra a 2017-es év.

 

Kulcs

Számodra egy felelősségteles döntésekkel teli időszak következik, amikor a pénzügyek az eddigieknél is nagyobb szerepet játszanak. Nagyon figyelmesnek kell lenned, ha nem szeretnéd, hogy a befektetéseid negatív eredménnyel záruljanak.

A pénzügyi terület lesz az, amelybe a mostani évben a legtöbb energiát fekteted. Többfajta problémák adódnak majd ezen a területen és néha úgy érzed majd, hogy nem boldogulsz, máskor pedig a vártnál nagyobb teljesítményt érsz el. Érdemes mindig mérlegelned, mielőtt döntéseket hozol. A szeptemberi és októberi hónapokban jobb elővigyázatosnak lenni és odafigyelni a meggondolatlan lépésekre.

Érzelmi téren nem sok említésre méltó történik ebben az évben. Akik párkapcsolatban élnek, nyugodt, kiegyensúlyozott időszakra számítsanak. A magányosok nem valószínű, hogy ebben az évben találnak rá az igazira.

 

Szivárvány

A 2017-es évben váratlan fordulatok elébe nézel. Legyen szó egy előléptetésről, vagy kapcsolatodról, ebben az évben biztosan érnek majd meglepetések. A nyugodt évkezdés ellenére, az év második fele szokatlanabbnál, szokatlanabb eseményeket tartogat. A partnerrel való kapcsolat nem éppenséggel olyan, amilyennek szeretnéd, habár te mindent megteszel a konfliktusok enyhítésére, úgy tűnik, semmi sem segít. Az érzelmi téren való várakozás az tehát, amelyik egészen az év végéig kísér, de akkor végre enyhülést és örömöt hoz.

A karrier kapcsán eleinte nyugodtan telnek a hónapok, de néha nem tudod eldönteni, hogy nyugalomra, vagy nagyobb kihívásokra vágysz. Az ilyen várakozásokkal teli pillanatokban elemezheted eddigi életedet, megpróbálhatsz változásokat eszközölni, mert ez a dolog minden bizonnyal közelebb visz majd kitűzött céljaid eléréséhez.

 

Lóhere

Hatalmas lendülettel kezdődik a 2017-es év, nem hagy időt számodra a tétova mélázásra. Már az első hónapban új megbízások elé nézhetsz, annak jeleként, hogy elismerik eddigi munkádat és értékelik fáradalmaidat. Jó irányba fejlődnek a munkahelyi kapcsolatok, sok esetben érzed majd, hogy a toleráns és segítőkész magatartásod most végre viszonzásra talál. Az év második felére sűrűsödhetnek a teendők, ami miatt a magánéletedre is kevesebb időd marad. Ebben az évben érdemes a befektetések előtt alaposan körültekinteni, esetleg szakértő véleményét kérni.

A magánéletben arra kell odafigyelned, hogy pároddal fordítsatok elegendő időt egymásra, ellenkező esetben ugyanis komoly vitákba csöppenhetsz. Nem kizárt az sem, hogy párod nehézségekkel fog küszködni, amely nagy hatást gyakorolnak majd saját közérzetedre is. Az egészség sok problémát okoz majd ebben az évben, ezért komoly módon kell kezelned még egy egyszerű meghűlést is. Kissé kellemetlen közérzetre számíthatsz főleg a novemberi és decemberi hónapokban.

 

Aranyhal

Az újév kitűnő évnek ígérkezik számodra. Optimista és magabiztos beállítottságod jó útra tereli az életedben folyó eseményeket is. Minden, amibe belevágsz, könnyedén sikerül és siker koronázza tetteidet. Az intellektust tekintve sem panaszkodhatsz, hiszen ebben az évben értelmi szinted tetőfokát éred el, teljes mértékben felhasználod ismereteidet és kellőképpen megfelelsz minden elvárásnak. Ha külföldi utazást tervezel, ez az év megfelelő időszak arra, hogy megtedd, hiszen függetlenül az utazás céljától,(tanulmányok, kikapcsolódás, üzleti dolgok), az események szerencsés fordulatot vesznek és minden sikerül majd, amit célnak kitűzöl.

Ha eddig léteztek életedben valamilyen szintű érzelmi elégedetlenségek, ezek enyhülni fognak január és az augusztus-szeptember hónapok folyamán. Nem kizárt a különböző nyereségek elérése sem az intellektuális tevékenységek folytán. Mindent egybevetve a 2017-es év virágzást ígér minden területen.

 

Patkó

Különösebb problémáktól mentesnek ígérkezik az év, amelyben ha nem is lesz mindig virágzó az anyagi helyzeted, akkor sem lesz mitől félned, ura maradsz a sorsodnak.

A várt bevételek késni fognak, mégis sikerül majd elég jól boldogulnod. Januárban, augusztusban és szeptemberben különösen nagy szerencsével jársz, akármihez is kezdesz. Ezzel szemben az október-november intervallum eléggé nehéznek bizonyul. Ebben az időszakban ajánlatos elővigyázatosnak lenni, ha kölcsönt akarunk felvenni, vagy esetleg adni.

A munkahelyen új kihívásokkal kell szembenézned, de szerencsére mindig szükség van a csapatban egy olyan személyre, aki érzelmileg és értelmileg is megfelelően mérlegel. Habár sokat kell majd dolgoznod, a munkahelyi hangulat igen kellemes lesz, és sok örömöt okoz majd.

 

Horgony

Türelem, türelem, türelem… Erre ugyanis nagy szükséged lesz a 2017-es évben. A dolgok jól

Az év a jelek szerint, nem lesz mentes az olyan helyzetektől, amelyeket minden erőddel elkerülnél. Számodra nagyon sértő, ha a szavahihetőségedet kérdőjelezik meg, ilyenkor arra sem vagy tekintettel, ha a vitapartneredhez hosszú évek barátsága köt. A közeledben lévő egyének és munkatársak hazugságai és intrikái csalódást okoznak. Ezekben a szituációkban a legfontosabb tanulság, hogy nem az az erősebb, aki hangosabb. Ha az igazadról akarsz valakit meggyőzni, elég, ha természetes maradsz: aki ismer, tudja, mennyit ér a te becsületed.

A pénz központi szerepet fog játszani az életedben. Az anyagi nyereség annyira előtérbe kerül, hogy sokszor a magánéleted csak másodlagos lesz az életedben. Ilyenkor jusson eszedbe, hogy nem az anyagiak felhalmozása tesz boldogabbá, hanem a magánéletbeli kiegyensúlyozottság. Amikor arra törekszel, hogy bebizonyítsd, mindent elérsz az életben, amit csak szeretnél, előbb döntsd el, valójában mire is érdemes törekedned.

A szeptemberi és októberi hónapok a legelőnyösebbek az eladás, vásárlás, vagy lakásbérlés szempontjából.

 

Üstökös

Minden döntésed, minden lépésed alapja az az elhatározás lesz, hogy az év elején tett fogadalmaid valóra váljanak. Ez önmagában véve nagy erény, és nagy lendületet adhat az év első felében, olyan sikereket hozhat meg nagyon gyorsan, amelyeket csak az év végére vártál. Ugyanakkor elvonhatja a figyelmedet arról, hogy a sikerek akkor szépek, ha megosztod másokkal.

Az év során felszínre kerülő érzelmi hullámzásaidat is befolyásolja majd, hogy megpróbálsz maximumra törekedni. Nem lehet minden téren a legjobbat nyújtani, nem lehet teljes emberként helyt állni mindenhol, előbb utóbb fontos lesz egy értékrendet felállítanod. A jó közérzet és munkahelyi aktivitás ellenére, egészségügyi szinten nem leszel a legjobb passzban.

Szerencsére csak felszínes problémákról van szó, tehát aggodalomra semmi ok. Pénzügyeid is magas szintre hágnak, de jobbnak látod, hogy befektetéseidet lakásodra, vagy a szeretteid megajándékozására fordítsd.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!