2017. 04. 17
A nemkívánatos gyomoktól a legegyszerűbben úgy szabadulhatunk meg, ha gyökerestől kihúzzuk őket, de létezik más megoldás is.

2017. 04. 17
Ha megfogadod az alábbi tanácsokat, akár egy kis ágacskábol is hamarosan színpompás bokrot nevelhetsz. A leanderek szaporítása nem egyszerű dolog. Viszonylag könnyen gyökereznek, de az új növény nehezen marad meg, ha nem ismerjük a trükkjét a szaporításnak.

2017. 04. 17
Miért, a leanderek is éhesek? Honnan tudhatom, hogy mikor éhes? – a válasz nagyon egyszerű, a leanderek dúsan virágoznak, így szinte mindig éhesek. Ezért nem mindegy, hogy mikor és mennyi tápanyagot juttatunk nekik.

2017. 04. 17
Megkönnyíti a mosást, mosogatást, takarítást, de még a hajmosást is, mivel használata rendkívül egyszerű. Ám azok számára, akik még csak most találkoznak először ezzel az anyaggal, bemutatjuk, hogyan alkalmazzuk, hogy a lehető legjobb tisztítóhatást érjük el.

2017. 04. 17
Ha el akarjuk kerülni az évi rendszeres hangyainváziót, akkor ne rögtön a rovarirtókért nyúljunk, hanem próbáljuk ki az alábbi egyszerű, és környezetbarát trükköket.

2017. 04. 17
A kávézacc rendszeresen a kukában végzi, esetleg „zöldebb” háztartásokban a komposztba kerül. Pedig ennek nem kellene megtörténnie, hiszen a ház körüli felhasználhatósága rendkívül sokoldalú. Ahhoz, hogy minél jobban ki tudjuk aknázni ezt a sokoldalúságot, érdemes egy külön, jól záródó edénybe összegyűjteni a napi kávéfogyasztás eme „melléktermékét”.

2017. 04. 17
Ennél olcsóbban képtelenség építkezni! A gyár a világ bármelyik részére szállítja az előre gyártott elemekből egyszerűen felépíthető könnyűszerkezetes házakat a megrendelőkhöz. A víz, villany és csatorna helyek is ki vannak alakítva.

2017. 04. 17
Sokan fűtenek fával a hideg téli időszakban, és nem is sejtik, mekkora kincset borítanak minden nap a szemétbe, hiszen a tiszta fahamut az emberiség évezredeken át nagy becsben tartotta. Igen sokoldalú felhasználhatósága a háztartásokban nélkülözhetetlen volt. Ideje, hogy újra felfedezzük!

2017. 04. 17
Egy fantasztikus 2 perces kisfilm a természet erejéről.