Megpróbálja elfelejteni, hogy a rendőrök rájuk rontottak a boldogasszony-pusztai birtokon...

Megpróbálja elfelejteni azt a 2 évvel ezelőtti hajnalt Galambos Lajos és családja, amikor a rendőrök rájuk rontottak a boldogasszony-pusztai birtokon.
A Lajcsi imádta a birtokát, amibe már első látásra beleszeretett, és azt gondolta, hogy ott fog megöregedni. Most viszont azt mondja, már nem biztos, és talán inkább Budapesten.

Az otthonunk elvesztette a báját, érintetlenségét, intimitását, amikor a készenléti rendőrök házkutatást tartva mindent felforgattak, csizmával taposták a hófehér szőnyegeket, a feleségem és a kislányom fehérneműs fiókját pedig kiborogatták. Meggyaláztak mindent, ami fontos volt nekünk, és beszennyezték a helyet a szó átvitt és valódi értelmében is. Ezen nem tudok sajnos túllépni!'

Ezért sem meglepő, hogy Lajcsi új helyet keresett családja számára, ami egy erdő mélyén megbúvó vadászház lett, amibe még 25 évvel ezelőtt lett szerelmes, és amit az elmúlt hónapok alatt korszerűsített és berendezett maguknak.
Nincs nagyon messze Boldogasszony-puszta, mert a gyerekek kötődnek ehhez a vidékhez, egyik napról a másikra nem lehet kiszakítani őket innen' – mesélte Lajcsi, aki leült a gyermekeivel és megkérte őket, hogy noha bárhova el tudnának menni külföldre tanulni, az egyetemet itt végezzék el, és mert szükségük van rájuk, így kerek a család.

A család bőven elfér a 100 éves téglaépületben, amit csak le kellett szigetelni. Tizenöt hektár erdő és egy 5 hektáros tó is tartozik hozzá, így ha a zenésznek kedve támad trombitálni, nem zavarja a szomszédait.
A pazarul berendezett épületnek nem lesz sok a rezsije, mert vízteres kandalló van a nappaliban, ami biztosítja a ház egész fűtését. A tetőre pedig napkollektorokat szerelnek, a vízellátást pedig egy 120 éves kút biztosítja majd. Mindene meglesz a családjának az erdő közepén.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!