Erre senki nem gondolt!

Most már biztosan tudjuk, hogy mi lett a szavazás eredménye, és előre leszögezhetjük, nem az a gond, hogy érvénytelen lett. Ez a legkevésbé sem érdekli a többséget, hiszen ez egy olyan szavazás volt, amit nem is akart a nép, hiszen felülről kapta parancsba, ami most meg is bosszulta magát!
Ez sorsszerű volt, és ez lett az egyik eredménye.

A másik, szintén nem elhanyagolható eredménye az lett, hogy a hónapok óta tartó iszonyatos erejű és mértékű propagandakampánnyal elköltöttek az államkasszából legalább15 milliárd forintot! Bár az igaz, hogy ez nem a társadalmat gazdagította...
De még ez sem nevezhető a leglényegesebb eredménynek!

Annál inkább nevezhető a szavazás legfontosabb eredményének az, hogy egyértelműen kiderült, az emberek többségének elege van a politikai cirkuszokból, és hogy mindent felülről mondjanak meg nekik!
De még mielőtt az ellenzéknek nevezett formációk heves bólogatni kezdenének, nem árt nekik sem tudni, hogy őket még ennyire sem izgatja a magyar társadalom, mint a szavazáson résztvevők nem túl nagy száma.

Vagyis bátran összegezhetjük, hogy a szavazásnak az lett az eredménye, hogy a magyar nép nyilvánvalóvá tette:

ELEGE VAN A POLITIKÁBÓL, A PÁRTOKBÓL, ÉS A POLITIKUSOKBÓL, ÚGY JOBBRÓL, MINT BALRÓL EGYARÁNT!!!

Ezért bátran leszögezhetjük, hogy a magyar társadalom sokat fejlődött, és már nem lehet annyira az orránál fogva vezetni, mint történt ez eddig, az elmúlt 26 évben!

A mostani szavazás csakis erre volt jó, bár az igaz, hogy ennek a tapasztalatnak a megszerzése egy kicsit sokba került nekünk, és itt nem a 15 milliárd forint kampánypénz elpazarlásáról, hanem sokkal inkább az elmúlt 26 év elvesztegetéséről van szó.
Most már elmondhatjuk, hogy a magyar nép végre öntudatára ébredt!!!

JOBB KÉSŐN, MINT SOHA…

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!