Egy bejárat sem túl megnyerő, de próbálj egyet kiválasztani, amin biztosan nem lépnél be! Megmutatjuk, mit üzen!

Egy bejárat sem túl megnyerő, de próbálj egyet kiválasztani, amin biztosan nem lépnél be! 

A döntésed olyan félelmeket tár fel, amiről lehet, hogy nem is tudsz!

1.
Nagyon fél az egyedülléttől, a magánytól. A félelmed hátterében állhat egy nehéz gyermekkor, a szülők válása, vagy épp nagyon mély szerelmi csalódás. Beszélj ezekről a félelmekről, és meglátod, könnyebb lesz utána.

2.
Nagyon félsz a haláltól. Sokat gondolsz rá, és szinte rettegsz attól, hogy ne történjen tragédia se veled, se a családoddal. A halált próbáld  az élet szerves részeként felfogni, és olvass olyan történeteket, amit a klinikai halál állapotából visszatérők jegyeztek le.

3.
Zárkózott vagy, mert nem szeretnéd kiszolgáltatni magad másoknak. Szorongsz ha társaságban vagy, főleg, ha sok az ismeretlen. Nem szereted az újat, ragaszkodsz a sablonjaidhoz.  Próbálj nyitottabbá válni, és oldódni fog a feszültséged.

4.
Legjobban attól rettegsz, hogy az anyagi biztonságod veszélybe kerülhet. Rettegsz attól, hogy elveszíted a munkád, vagy épp hajléktalanná válsz. Ha szembenézel a félelmeiddel, és beszélsz róla, már nem is lesznek olyan ijesztőek.

5.
Vannak félelmeid a jövővel kapcsolatban. Sokat rágódsz azon, hogy mi várhat még rád, és ezen könnyen bepánikolsz. Pedig nincs okod rettegni, ha a döntéseid előtt alaposan mérlegelsz.

6.
Rettegsz attól, hogy a figyelem középpontjába kerülj. Szinte megnémulsz, ha nyilvánosan kell beszélned. Építeni kellene az önbizalmadat. Bármire képes lehetsz, ha elhiszed magadról!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!