Az esetre csak egyetlen magyarázat lehet...

Aki hisz abban, hogy a sorsunk eleve el van rendelve, azt megerősíti ez a történet. A szkeptikusok pedig elgondolkodhatnak...

Justin Pounders és Amy Giberson, a két 35 éves fiatal egymástól függetlenül úgy döntött, hogy társkereső oldalon próbálják megtalálni az igaz szerelmet. 2014-ben járunk, pont egy héttel azután, hogy Justin Orlandóból Floridába költözött. A társkereső algoritmusa azonnal feldobta Amyt lehetséges partnerként, így felvették egymással a kapcsolatot.

Mivel sok közös vonásuk volt, hamar megszervezték az első randit, amely annyira jól sikerült, hogy utána Amy kijelentette a barátnőinek: Justin lesz a férjem!

A találkozásaik egyre sűrűbbek lettek. Sok mindent tudtak már egymásról, sőt Justin azt is elárulta, hogy gyengéi az Amy nevű lányok, mert élete első szerelmét is így hívták. 

Már majdnem egy éve jártak együtt, amikor Amy felfedezett egy aprócska heget Justin szeme fölött. Rákérdezett, hogy mi ez. Justin elmesélte, hogy leesett az oviban a mászókáról a floridai Good Ol’ Sunshine oviban. Amynek elállt a lélegzete...

Azt tudták, hogy mindketten ugyanabban a kerületben éltek, de más-más iskolákba jártak és azelőtt nem ismerték egymást. Úgy tűnt viszont, hogy az óvodai emlékeik nagyon is közösek: ugyanabba az oviba, ugyanabba a csoportba jártak. A legnagyobb meglepetés akkor következett, amikor Amy előkereste a 30 éves óvodai csoportképét. És igen: mindketten ott voltak, ráadásul egymás mellett! Ekkor derült ki, hogy Justin első szerelme ugyanaz az Amy volt, akit most, 30 év után teljesen véletlenül a társkeresőn megismert! 

Meghökkentő történetük Amerika-szerte ismert lett, 2015-ben még egy televíziós műsorba is meghívták őket. Ám Justin akkorra tartogatott egy kis meglepetést: a műsor közben térdre ereszkedett és megkérte Amy kezét! És ha mindez nem lenne elég, Justin felvette a kapcsolatot az egykori óvónénijükkel, aki még mindig ugyanott dolgozott. A műsorban élőben kapcsolták az ovis csoportot, ahol a gyerekek ezt a feliratot tartották a kezükben: 'Amy, hozzám jössz feleségül?' 

A műsor után nagyjából egy évvel Amy és Justin összeházasodtak, ma pedig már boldog szülők. Történetük bejárta a világot és az eleve elrendelt szerelem híveit megerősítette abban, hogy mindenki megtalálhatja élete párját.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!