2017. 04. 17
Nézz rá a képre, és utána csukd be a szemed. Melyik az a motívum, ami leginkább megragadta a figyelmedet? Ezek a képek rejtett üzeneteket tartalmaznak, az, hogy részlet volt számunkra fontos sok mindent elárul rólunk. Az Ukrán festő, Oleg Shuplyak festményein optikai illúziót használ. Csak hosszas szemlélődés után derül fény minden egyes részletre. Minden képén más-más rejtett motívumot használ, ezért használják előszeretettel a pszichológusok arra, hogy felszínre hozzák velük tudatalattink rejtett titkait.

2017. 04. 17
A 2017-es év számos csillagjegy szülöttének érdekes és izgalmas változásokat hoz majd az élet minden területén. Míg egyesek szinte zökkenőmentesen váltják valóra mindazt amit megfogadtak, addig másoknak némi küzdelembe és nem kevés erőfeszítésbe fok kerülni a kitűzött célok elérése. De akárhogyan is nézzük, 2017 mindenkit reménnyel és sok-sok boldogsággal kecsegtet.

2017. 04. 17
A szerencse forgandó, és kiszámíthatatlan. Sokan ezért nem hisznek benne, és ugyanígy a jóslásban sem. Ha Te mégis azok közé tartozol, akik szívesen játszanak, vagy csak kíváncsi vagy mit tartogat számodra az újesztendő, akkor játssz velünk! Kattints a képre, nézd meg milyen szimbólumnál áll meg, majd olvasd el mennyire lesz sikeres számodra a 2017-es év.

2017. 04. 17
Életünk mind külön ösvényen halad, melyek sokszor keresztezik egymást, vagy párhuzamosan futnak. Ma­gunk vá­laszt­hat­juk azt, hogy pon­to­san mi­lyen ös­vé­nyen sze­ret­nék ha­ladni. Dön­té­se­ink pedig ko­mo­lyan meg­ha­tá­roz­zák a jö­vőn­ket. Válassz egyet a hat ösvény közül,és nézd meg mit mond el rólad!

2017. 04. 17
Egy érdekes kis teszt a lélekvándorlásról, és a közben szerzett tapasztalatokról.

2017. 04. 17
Ezek a képek rejtett üzeneteket tartalmaznak, az, hogy melyik motívumot látjuk meg elsőként elárulja, hogy személyiségük mely jellemzője a domináns. Általánosságban elmondható, hogy minden jellemezés igaz lehet bárkire, de itt a dominancián van a hangsúly, melyik jellemző határozza meg leginkább társas viselkedésünket.

2017. 04. 17
Válassz egy maszkot, ami szerinted a legjobban illik hozzád, és nézd meg mit az, amit lehet, hogy még saját magad előtt is titkolsz.

2017. 04. 17
Válassz egy házat, de ne azt, amiben élni szeretnél, hanem azt, ami szerinted leginkább illik hozzád jelen pillanatban. Ne gondolkodj sokáig, válassz ösztönösen.