Vége, befejezte...

Óriási lépésre szánta el magát Lagzi Lajcsi, mert eladja a csodás, boldogasszonypusztai otthonát, és felhagy a haknis zenészléttel is!
Elárulta a döntés okát is: az elmúlt évek botrányai miatt átértékelte az életét, és több időt szeretne tölteni a családjával, ezért már nem fér be az állandó haknizás. Helyette inkább feleleveníti édesapja szakmáját, és inkább asztalos lesz!

Kapott pár felújítandó bútor egy régi ismerősétől, és annyira megtetszett neki is a szakma, hogy úgy döntött, át vált inkább erre. Ráadásul a munkába a fiai is besegítettek, ami a szép régi emlékeket elevenített fel:
'A közös munka a családommal leírhatatlan boldogságot okozott, ezért döntöttem úgy, hogy ez lesz a jövőben az egyik utam' - mondta.

Persze a zenélést sem hagyja abba teljesen, és szeretne egy lakáséttermet is nyitni, hogy az otthonában szórakoztassa ezentúl a rajongóit!
Szeretnék egy lakáséttermet - egy klubot -, ahol nem csak ételekkel vendégeljük meg a hozzánk látogatókat, hanem a diétás jó tanácsaimmal is. Előkerül majd a trombitám és gyerekkori hangszerem, a harmonika, sőt zongorázni is fogok” - mesélte Lajcsi.

Sok sikert kívánunk neki!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!