Egy érdekes kis teszt a lélekvándorlásról, és a közben szerzett tapasztalatokról.

Válassz egy képet, ne gondolkodj túl sokat, csak hallgass a megérzésedre:


1. kép
Lelked már rengetegszer járt a Földön. Tudásod, tapasztalatod mindennapjaidat is bearanyozzák. Bölcs vagy és megfontolt, nehezen lepődsz meg dolgokon, tudod, kitől mit várhatsz, mire számíthatsz. Éppen ezért az életet úgy élvezed, ahogy van, igyekszel a mindennapokban megtalálni azokat a dolgokat, mik felderítenek. Nem vársz nagy csodára, egyszerűen csak szeretsz élni.

2.kép

Új, tiszta lélek vagy ezen a bolygón. Nap-mint nap rácsodálkozol a világra. Minden apró dolog örömmel tölt el, és minden kis rossz mélységesen elkeserít. Megbízol az emberekben, mindenkihez nyitott szívvel közelítesz, nem ítélsz el senkit első látásra. Éppen ezért sokszor ér csalódás és gyakran kihasználnak. Ezek nem okoznak neked mély fájdalmat, hiszen tiszta szíves mindent megbocsát, és mindenkit megért.

3.kép

Lelked már túl van néhány életen, de még nem tapasztaltál eleget ahhoz, hogy mély nyomokat hagyjon benned. A szerzett tudásod még nem olyan nagy, hogy megbízz önmagadban. Ugye gyakran van, hogy megérzel előre dolgokat, aztán mégis figyelmen kívül hagyod? Utólag persze mindig megvan a „PEDIG ELŐRE TUDTAM!” érzés. Sokszor megbízol olyanokban, akikben nem kellene, a kapcsolataidba többet adsz, mint amit kapsz.

4.kép

Nem ez az első életed, de lelked még fiatal, mindenre nyitott. Most találkozol a csalódással, az elengedéssel, a sóvárgással, de ugyanakkor most ismered meg az emberi jóságot is. Család, szerető barátok vesznek körül, akik mind arra hivatottak, hogy az új, negatív tapasztalatokat könnyebben feldolgozd. Nagyon sok fájdalom ért már ebben az életben, de ezeket mindig felülírja valami jó, valami öröm, ezért nem érzed úgy, hogy elég volt. Szeretsz élni, és ez az optimizmusod bearanyozza az életedet.

5.kép

Te vagy a nagy utazó, akinek semmi sem elég. Minden nap újat fedezel fel, vágysz az ismeretlenbe. Szeretsz utazni, új embereket megismerni, imádsz filmeket nézni, olvasni. A tanulást sohasem érezted tehernek, szabályosan falod a tudást. Színes, sziporkázó egyéniség vagy, a társaság lelke, akinek mindig van valamiről egy története, aki mellett nem lehet unatkozni. A kapcsolataidban te vagy az, aki megteszi az első lépést, legyen szó bármiről, mert magabiztosságod nem hagy kétséget afelől, hogy jó döntéseket hozol.

6.kép

Nagy visszatérő vagy, aki nem hiszi el, hogy csak egyféleképpen végződhetnek a dolgok. Életed főbb eseményeit átélted már, lelked mélyén érzed a rengeteg tapasztalatot, ezért mindig megpróbálsz a belső hangra hallgatva dönteni, hogy most másképp végződjön. Hiszel a véletlenben, a szerencsében. Kimondottan optimista vagy, de szeretsz kockáztatni, játszani. Az emberekhez viszont gyanakvóan közelítesz, vigyázol, kinek mit mondasz, mindig felméred, ki a potenciális ellenfél és kiben bízhatsz meg. Csendes, visszahúzódó vagy, nehezen barátkozol.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!