Jó tudni, mik ezek a trükkök.

9 dolog, aminek a férfiak nem tudnak ellenállni:

1. Lelkesen részt vesznek a férfi hobbijaiban

Nincs is annál megfogóbb, amikor látod, hogy a kiszemelt hölgyet valóban érdeklik azok a dolgok, amiket te szeretsz. Például ha szeretsz videójátékozni, és mikor játszol melléd telepedve érdeklődően figyelemmel kíséri hogyan cselezed ki az ellenséget, az nagyon jóleső érzés tud lenni.

2. Magabiztosság

Mondjuk ki, a magabiztosság rendkívül szexi. Nincs is annál vonzóbb nő, mint amelyik tisztában van a képességeivel és pontosan tudja, hogy mennyit ér.

3. Őszinte nevetés

Ki ne szeretné mosolyogni látni a partnerét? Minél többet nevettek együtt, a kötelék annál szorosabbá válik. Egy csilingelő kacaj mindennél jobban fel tudja dobni a napot, főleg, ha a kedvesed nevetése az.

4. Bújás, ölelkezés

Ha hiszed, ha nem, a férfiak is imádnak bújni. Persze nem szeretik túlzásba vinni, de olykor jól esik ha van egy szerető társuk, akinek a karjaiban önfeledten önmaguk tudnak lenni. Ez a fajta közelség rendkívül gyorsan el tudja mélyíteni a kapcsolatot.

5. Első lépés megtétele

Alapjába véve még mindig az a bevett szokás, hogy inkább a pasik kezdeményeznek, de az élet olykor nagyon össze tudja kuszálni a szálakat. Ha egy nő teszi meg az első lépést, az ugyanolyan nyomot hagy a férfiban, mintha fordítva történne. A férfi azt fogja érezni, hogy valóban őt akarják, és ez teljesen mámorító.

6. Kiengedett haj

Egy nemrégiben végzett kutatás szerint a férfiak sokkal vonzóbbnak találják a kiengedett hajú nőket, a rövid hajú, vagy a rövid frizurával rendelkező társaiknál. A szabadon szálldosó tincsek egyenesen megbabonázzák a pasikat, anélkül, hogy te bármilyen erőfeszítést is kellene tegyél.

7. Flörtölő üzenetek, célozgatásokkal tűzdelt telefonbeszélgetések

Ha nőként hódítani szeretnénk, akkor olykor akár játékos üzeneteket is küldhetünk a párunknak. Nem kell túlzásokba esni, és nem kell túlságosan részletekbe menően leírni a pajzán gondolatainkat, elég csupán néhány átvitt értelmű célozgatás és ő egyből fogja érteni miről is van szó.

8. Szemkontaktus szeretkezés közben

Ha igazán elegáns hölgy módjára akarod megvadítani a párod, akkor az aktus ideje alatt egy pillanatig se kalandozzon más fele el a tekinteted, csakis a szemébe nézz.

9. Bármilyen vörös ruhadarab viselése

Tudományosan bizonyított, hogy a vörös szín az, amely a nőket sokkal vonzóbbnak láttatja a férfiak szemében. A férfiak eszében a vörös színhez szenvedély, szerelem, és intimitás társul, ami nagyban feltüzeli bennük a vágyat.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!