Észre sem veszik, miért, de ennek nem tudnak ellenállni.

Az alábbi sorrend nem rangsor - alkattól függően más és más fontos egy férfinak. De az biztos, hogy hat!

1. Őszinte nevetés

Ki ne szeretné mosolyogni látni a partnerét? Minél többet nevettek együtt, a kötelék annál szorosabbá válik. Egy csilingelő kacaj mindennél jobban fel tudja dobni a napot, főleg, ha a kedvesed nevetése az.

2. Magabiztosság

Mondjuk ki, a magabiztosság rendkívül szexi. Nincs is annál vonzóbb nő, mint amelyik tisztában van a képességeivel és pontosan tudja, hogy mennyit ér.

3. Lelkesen részt vesznek a férfi hobbijaiban

Nincs is annál megfogóbb, amikor látod, hogy a kiszemelt hölgyet valóban érdeklik azok a dolgok, amiket te szeretsz. Például ha szeretsz videójátékozni, és mikor játszol melléd telepedve érdeklődően figyelemmel kíséri hogyan cselezed ki az ellenséget, az nagyon jóleső érzés tud lenni.

4. Bújás, ölelkezés

Ha hiszed, ha nem, a férfiak is imádnak bújni. Persze nem szeretik túlzásba vinni, de olykor jól esik ha van egy szerető társuk, akinek a karjaiban önfeledten önmaguk tudnak lenni. Ez a fajta közelség rendkívül gyorsan el tudja mélyíteni a kapcsolatot.

5. Első lépés megtétele

Alapjába véve még mindig az a bevett szokás, hogy inkább a pasik kezdeményeznek, de az élet olykor nagyon össze tudja kuszálni a szálakat. Ha egy nő teszi meg az első lépést, az ugyanolyan nyomot hagy a férfiban, mintha fordítva történne. A férfi azt fogja érezni, hogy valóban őt akarják, és ez teljesen mámorító.

6. Kiengedett haj

Egy nemrégiben végzett kutatás szerint a férfiak sokkal vonzóbbnak találják a kiengedett hajú nőket, a rövid hajú, vagy a rövid frizurával rendelkező társaiknál. A szabadon szálldosó tincsek egyenesen megbabonázzák a pasikat, anélkül, hogy te bármilyen erőfeszítést is kellene tegyél.

7. Flörtölő üzenetek, célozgatásokkal tűzdelt telefonbeszélgetések

Ha nőként hódítani szeretnénk, akkor olykor akár játékos üzeneteket is küldhetünk a párunknak. Nem kell túlzásokba esni, és nem kell túlságosan részletekbe menően leírni a pajzán gondolatainkat, elég csupán néhány átvitt értelmű célozgatás és ő egyből fogja érteni miről is van szó.

8. Szemkontaktus szeretkezés közben

Ha igazán elegáns hölgy módjára akarod megvadítani a párod, akkor az aktus ideje alatt egy pillanatig se kalandozzon más fele el a tekinteted, csakis a szemébe nézz.

9. Bármilyen vörös ruhadarab viselése

Tudományosan bizonyított, hogy a vörös szín az, amely a nőket sokkal vonzóbbnak láttatja a férfiak szemében. A férfiak eszében a vörös színhez szenvedély, szerelem, és intimitás társul, ami nagyban feltüzeli bennük a vágyat.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!