Ezek a tulajdonságok sokat lendíthetnek a kapcsolatodon!

Őszinteség - Minden kapcsolat alapja a bizalom! Ha a partnered nem bízik benned, mert tudja, hogy nem vagy hozzá őszinte, azzal vége a jó kapcsolatnak! Mindenki hibázhat, de ezt nem hazudozással kell elkendőzni. Néha nehéz és kellemetlen az őszinteség, de ez az egyetlen lehetséges út egy jó kapcsolatban.

Figyelmesség és kedvesség - Alábecsüljük a kedvesség és a figyelmesség erejét, pedig rövid és hosszú távon is ezek azok a tulajdonságok, amik megédesítik a hétköznapokat. A magabiztosság és a határozottság is vonzó tud lenni egy bizonyos szintig, ám az otthon melegét mégiscsak az egymás iránti érzelmek finom megnyilvánulása adja.

Kompromisszumkészség - Mintha ezzel lenne manapság a legtöbb probléma! Sokan félreértik, ha a másik mást akar, máshogy akarja. A makacsság, önfejűség, konokság nagyon kiábrándító tud lenni! Minden kapcsolatban vannak problémák, de ha ott van a hajlandóság ezek megoldására, akkor várhatóan túl lehet lépni ezeken. Ha van valami, ami egy férfit végképp kihoz a sodrából, az a duzzogás és a hiszti!

Szenvedélyesség - Minden férfiak számára fontos, hogy partnere szemében, viselkedésében meglássa a szenvedélyt! A szenvedély az élet minden egyes területén felbukkanhat: megjelenhet a munkában, a gyermeknevelésben, a hobbiban, és természetesen a szerelmi életben.

Nőiesség Figyelj arra, hogy mindig lássa benned a nőt, aki bármikor képes elcsábítani őt. A nőiesség része az öltözködés, az ápoltság is - bár aki ezt túlzásba viszi, az épp ellenkező hatást vált ki.

Partnerség - Nem véletlenül vagytok éppen ti együtt! Nyitottnak kell lenni a másik fél dolgai iránt, hiszen ez teszi még szorosabbá a köztetek lévő kapcsolat! Így szinte mindent meg tudtok egymással beszélni. Ha idegesít a hobbija, ha kivonod magad azokból a dolgokból, amelyekre ő szívesen szán időt, előbb-utóbb más veszi át a 'partner' szerepet.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!