Fejvesztve hagyták el az orvosi vizsgálót

Az egyik legizgalmasabb dolog a baba születése előtt, amikor a szülők az első ultrahang felvételen meglátják a magzatot. Néhány édesanya azonban öröm helyett inkább elborzad a látványtól. Emlékszem, mikor férjem az első ultrahang felvételen megpillantotta kisfiúnk gerincét, csak annyit tudott mondani az orvosnak "Ez egy sárkány?", majd kitámolygott a rendelőből. Sokkoló élmény volt számára, pedig az a felvétel egyáltalán nem volt horrorisztikus, nem úgy mint ezek a félelmetes fotók. Valószínűleg ezek az ultrahang képek nem kerülnek a fotóalbumba, de még a nagyszülőknek sem mutogatják majd..
Ez a baba úgy néz ki, mint aki épp el akarja ijeszteni az anyukája méhébe bámulókat, magasra tartott karjaival és ijesztő arckifejezéssel.

Ennek a magzatnak az eltorzult vonásai elég rémisztőek, az anyuka helyében kicsit aggódtam volna a terhesség alatt.

Na ez az a kép, amiről nem hiszem el, hogy emberi magzatot mutat. A feje még hagyján, de a hosszú ördögfarok a bal oldalon, az már egy kicsit sok.

A képen látható magzat szülei sem örülhettek a vizsgálat alatt, hiszen gyermekük képe szinte megegyezik a híres Sikoly című festménnyel.


A sűrű nőtt hegyes fogak látványa tárulhatott azon szülők szeme elé, ennek a kisbabának megpillantásakor. 

Ezt a képet meglátva az édesapa biztosan kérdőre vonta feleségét, hol is járt a fogantatás pillanatában.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!