Szeptember 28-ig ingyen nézhető a népszerű csatorna.

Két hétig kódolatlanul érhető el a VIASAT6 műsora minden MinDig TV néző számára.

A 2017. szeptember 15-28. közötti időszak alatt így többek között olyan műsorokat láthatnak több mint 750 ezer háztartásban ingyenesen a nézők, mint például Magyarország kedvenc autós magazinja, a Totalcar, vagy A holnap legendái legújabb évada.

Ebben az időszakban számos országos premierrel találkozhatnak a nézők, mint például a Totalcar legújabb évada, amelyben a két közkedvelt műsorvezető, Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta csütörtök esténként folytatja a műsor védjegyévé vált mókás-önironikus értékeléseket – és sok minden mást.

Kedd esténként országos premierként, immár a harmadik évaddal jelentkezik Az utolsó remény, amely egy vírusokkal fertőzött posztapokaliptikus világba vezet bennünket. Az Időmester, Rip Hunter és csapata ismét különös helyeken és időben veszi fel a harcot szerda esténként A holnap legendái Magyarországon még nem látott epizódjaiban. Szintén országos premier a péntek esténként látható Bates Motel – Psycho a kezdetektől, mellyel a horrorfilmek rajongóiról is gondoskodik a VIASAT6. A sorozat befejező évada most is váratlan fordulatokat és lebilincselő izgalmakat ígér.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!