Te melyik csoportba tartozol?

A testünk egy csomó dolgot elárul rólunk. A nők lábának alakja arra enged következtetni, hogy mennyire jó szerető. A férfiak ezt nagyon jól tudják...

A

A combok és a lábszárak is szorosan illeszkednek egymáshoz. Ez az a jelzés, amire tudat alatt minden férfi reagál! Azok a nők, akiknek ilyen lába van, általában nagyon jó szeretők. Minél kisebb a rés a zárt lábak között, annál jobb. Ez a fajta nőiesség  a teljes odaadás jelképe, ami szinte vonzza a férfiakat. Ők a legnyitottabbak a kalandokra is.



A lábak nem illeszkednek szorosan egymáshoz, csupán a boka magasságában.  Az előzőnek ez éppen ellentéte. Az ilyen típusú nőket az állandó keresés, kísérletezés jellemez. A szerelmi életben inkább irányítói szerepre törekszenek, ők akarnak a középpontban kerülni. Ez sok férfi számára nehéz...

C

A combok szorosan egymás mellett vannak, de térd alatt már rés jelenik meg. Az ilyen lábak tulajdonosai általában nagyon romantikusak, gyengédek, de néha túl visszafogottak. Nehéz közel kerülni hozzájuk - mondhatni, hogy ők a legválogatósabbak. A férfiak számára sokszor tűnnek 'bonyolultnak'.



A lábak egymáshoz érnek a combok felső részén, a térdeknél és a bokáknál is, de a találkozási pontok között rések jelennek meg. Talán ez a leggyakoribb lábszerkezet, és erre mondják leginkább, hogy csinos. Természetes személyiségre utal, akinél az érzelmek mindig rációval párosulnak. Nem vesztik el a fejüket, inkább mérlegelnek. Nem könnyen mennek bele kalandokba, mert sokkal inkább a belsőséges kapcsolatra vágynak.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!