Valóságos házi csodaszer az ecet. Például a vasalás során is többféle módon használható.

Vízkő rakódott le a vasaló tartályában? Töltse meg a tartályt ecettel, állítsa a talpára, s 5-10 percre kapcsolja be a gőzölőfunkciót! Töltse meg a tartót vízzel, és ismételje meg a műveletet! Végül hideg vízzel öblítse ki a víztartályt!

Égésnyomok éktelenkednek a vasaló talpán? Egy kis serpenyőben vegyítsen egyenlő mennyiségű ecetet és sót! Melegítse meg, kenje a masszát a vasaló talpára, súrolja le vele, majd mossa le vizes ronggyal!

Éleket szeretne vasalni a nadrágokra? Először nedvesítse be a ruha anyagát 1 rész ecet és 2 rész víz keverékébe mártott ronggyal! Helyezzen egy vastag barna papírzacskót az élre, és vasalja le!

Túl forró volt a vasaló az inggalléron? Az enyhe égésnyomokat úgy tüntetheti el, hogy egy ecetbe mártott ronggyal megdörzsöli a foltot, majd tiszta ruhával felitatja. Szükség esetén ismételje meg a műveletet!

Örökre el akarja tüntetni a régi felhajtás vonalát? Mártson egy törlőkendőt egyenlő arányban kevert ecet és víz oldatába, nedvesítse be vele a területet, majd a vasalás idejére terítse a rongyot a felhajtás alá!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!