Hatalmas felelőtlenség volt!

Amikor Balázs Klári eltörte a bokáját, természetesen egy időre gipszcsizmába kényszerült. Az énekesnő az édesanyjától megmaradt kerekesszékben közlekedett küszöbök nélküli velencei házukban. De nem sokáig bírta a kötöttséget.

Három hét telt el, amikor úgy gondolta, ő saját autóval megy az esedékes orvosi vizitre. Fogott egy metszőollót, levágta lábáról a gipszet, befáslizta a törött végtagot, és befurikázott a kórházba.

Orvosa, Dr. Magyari Zoltán professzor nem akart hinni a szemének, amikor meglátta, mit művelt a betege, s csak megerősítette, amit Korda György mondott neki indulás előtt, miszerint felesége nem normális. Szerencsére nem lett komolyabb következménye a meggondolatlanságnak. Forrás

A közelmúltban hirtelen fogyásával borzolta a kedélyeket a művésznő.

Egy reggeli műsorban rá is kérdeztek a riporterek, mi történt vele.

- Szűk egy évvel ezelőtt kezdtem el egy új étrendet – tudatos imidzsváltásban vagyok - mondta Balázs Klári. -  Évekig ettem magamra ezt a plusz tizenkét kilót, ami rajtam volt. Emiatt rengeteg jó cuccomat nem is tudtam hordani. A tehéntejet mandulatejre cseréltem, kristálycukrot és fehér lisztet sem fogyasztok. A leghizlalósabb dolgoktól elbúcsúztam. Leadtam a tizenkét kilót” – mondta.

A haja is más, mint régen. Erre így reagált:

- Befejeztem a szőkeséget is! Aki igazán ismer, azt tudja, hogy nem vagyok megszállottja a száz évvel ezelőtti külsőmnek. Tény, a hajam picit rövidebb lett, mint szerettem volna, de egészséges, és hamar meg fog nőni.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!