Most számot vetett az életével, és már nincsenek komoly vágyai...

Úgy érezi Koós János, már csak ő maradt a régi nagy zenészek közül. A művész ezért számot vetett az életével, és már nincsenek komoly vágyai.

- Már sehova nem akarok eljutni, semmi mást nem szeretnék, csak amíg erőm bírja koncertezhessek és minél többet lehessek a szeretteimmel. Én mindent megkaptam az élettől, boldog házasságban élek már 45 éve Dékány Saroltával, akitől egy tehetséges lányom, Réka született és egy nagyon jófej, imádnivaló fiam, Gergő. Lányomtól kaptam egy csodálatos unokát is. Mindenki annyit kap az élettől, amennyi meg van írva, én nem félek a haláltól, csak azt akarom, hogy ne kerüljek olyan helyzetbe, hogy kiszolgáltatott legyek és beteg, senkinek nem akarok a terhére lenni - mondta a művész.

Koós mondta nemrégiben a jóbarátja, Aradszky László temetésén a búcsúbeszédet, de nem ő volt az első, akit elveszített.

- Már sorolni sem tudom, hogy hányadik kollégám, barátom temetésén kellett beszédet mondanom, de nem tudok tőlük elbúcsúzni. Nap mint nap gondolok rájuk, a fotelomban, ahol ücsörgök, ha felnézek, ott van Bajor fényképe, ha oldalra nézek, ott van Hofi Gézáé, Harangozó Teri, Aradszky Laci mind-mind jó barátaim voltak… Elszaladt az idő, és én már semmi más ajándékot nem kérek, csak legalább még 10 évet szeretnék élni boldogan és egészségesen.

Kívánunk neki ehhez minden jót!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!