A népszerű tévés bizarr dolgokat várt volna el tőle, amikor a személyi asszisztense volt.

Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket, azt állítja, a tévés többször is bizarr aktusokat kért tőle, míg a személyi asszisztenseként dolgozott. Ő mindegyik ajánlatot visszautasította. „Ez nem minden emberrel történik meg az életében, ezek olyan mély sebet hagytak bennem. Azt hittem, hogy az elmúlt években ez már elévült, de most látom ezeket a zaklatási dolgokat, és egyre jönnek elő ismertebb, vagy nem ismert emberek, azt gondoltam, lehet vagyok egy olyan személyiség, aki hogyha ezt megteszi, azáltal segítek másoknak' – mondta a Tényeknek Éva.

'A legdurvább, amit mondott - azon teljesen kikészültem, mert tényleg konzervatív családban nőttem fel -, hogy análisan kielégítem-e, mert ő nagyon szereti az anális szexet' – mondta Éva. - „Rossz volt, hogy csalódtam egy olyan emberben, akire felnéztem, és csalódással kezdődött az egész médiakarrierem'.

Baukó Évát még egyetemista korában egy közös ismerős mutatott be Havas Henriknek. Elmondása szerint Havas megkérte, legyen a barátnője, cserébe fizetné neki az albérletét és segítené a tanulmányait. Mikor ezzel sem ért célt, állítólag fenyegetni kezdte Baukó Évát: azt mondta, elintézi, hogy ne legyen munkája a médiában. 

Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!