Tanuld meg te is és teljesen újjászületsz!

Egy szovjet mérnöknél, Alexander Mikulinnál, 50 éves korában súlyos szívproblémát diagnosztizáltak és majdnem minden mozgástól, fizikai munkától eltiltották az orvosai. Az ő nevéhez kötődik a vibrogimnasztika feltalálása, amelynek mindennapos gyakorlásával évtizedekkel is meghosszabíthatjuk az életünket. Kevesen tudják, hogy ezt az ősrégi csikung gyakorlatokból állította össze.

Alexandernek akkor csak pár évet jósoltak az orvosai, de elhatározta, hogy megmenti az életét. Tanulmányozta az emberi test működését és arra jött rá, hogy minden probléma gyökere kapcsolódik a nagy vénákhoz (megfelelő vérkeringés), hisz a vér az, ami nemcsak a táplálékot juttatja el a szervekhez és sejtekhez, de a méreganyagokat is ez szállítja el a kiválasztó szervekhez, hogy kiürüljenek a szervezetünkből és ne tegyék tönkre a testünket.

Egy sor olyan gyakorlatot állított össze, amelynek segítségével nemcsak a vénáink, de a szívünk egészségét is megőrizhetjük. Csupán napi 30 másodpercet kell erre a gyakorlatra szánni, hogy máris érezzük a bámulatos hatását. Nemcsak a vérkeringésre van mérhetetlen jó hatása, de a stresszt is könnyedén lepergethetjük magunkról  másodpercek alatt a segítségével!

A gyakorlat lényege a következő:

Álljunk vállszéles terpeszbe, térdeink legyenek egy kicsit rogyasztva és a lábfejeink párhuzamosan egymással előre néznek. Emelkedjünk fel lábujjhegyre, körülbelül 5 centire a talajtól, majd "essünk" vissza a talajra. Amikor "lezuhanunk" és a sarok földet ér, a vér megfordul és elindul a szív felé, ezzel segítjük a test méregtelenítési folyamatát. Ugyanakkor a mirigyrendszert is aktiváljuk és a veséinket is "felrázzuk" - azaz aktívabb működésre késztetjük, hogy kiválassza a méreganyagokat és azok kiürüljenek a szervezetünkből. Körülbelül 30 másodpercig csináljuk a gyakorlatot, utána felfrissülten folytathatjuk a napi tevékenységünket.

Iktassuk be naponta többször ezt a csodálatos gyakorlatot, főként azok, akik ülő munkát végeznek, aminek következtében a vér pang az erekben, nem áramlik visszafelé megfelelően, így a méreganyagok felhalmozódnak a testben, ami komoly egészségügyi problémákhoz vezethet! Forrás

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!