Könnyek szöktek a szemébe, és végtelen hálát érzett, hogy ilyen szülei vannak...

A férfi épp az esküvői zakóját vette fel, amikor megérezte, hogy valami van a zsebében. Egy levelet talált édesanyja írásával:

„Drága Fiam,

Egy nő lehet, hogy jó feleség, egy másik nő pedig lehet, hogy jó anya. Te találtál egy olyan nőt, aki jó feleség és jó anya lehet egyben. Bánj úgy vele, mint egy királynővel. az ilyen nő igazi kincs!

Ahelyett, hogy tökéletes külsőre, és hosszú vékony lábakra költenéd a pénzed, becsüld meg azt a nőt, aki mindig melletted áll! Aki ott van a mindennapjaidban, és észrevétlenül rendez körülötted mindent. Ahogy ezt én tettem a mai napig...

Soha ne egy olyan világra vágyj, amiben a pénz az úr. Ha azt mondod, hogy te vagy a családfő, ne a pénzedre gondolj, amit megkeresel… Gondolj a feleséged arcára, hogy milyen büszke mosollyal néz fel rád!

Soha ne emelj kezet egyetlen nőre sem! De a lelkét se bántsd! A testi fájdalom semmi ahhoz képest, amekkora sebet ejthetsz a szívén.

Egy nő, ha a szereted, olyan boldog légkört teremt, ahová mindig jó hazamenni! Nincs annál szebb az életben, mint amikor fáradtan hazaérsz a munkából, és a mosolygós, gyengéd feleséged meg a vidám kisgyereked fogad téged szerető szívvel!

A feleségedet soha ne hasonlítsd össze más nőkkel!! Gondolj arra, hogy számos férfival találkozik ő is, de mégsem hasonlít össze téged egyikkel sem!

Apád és én mindig együtt oldottuk meg a problémáinkat, és soha nem hagytuk, hogy közénk álljanak!!

Fiam, tanuld meg, hogy mindig ott kell állj a feleséged mellett, hogy a válladon bármikor kisírhassa magát, ha arra van szüksége!

A MAI NAPTÓL Ő A TE ÉS A MI ÉLETÜNK RÉSZE IS! És ne feledd: gyermekeid édesanyja lesz!

Édesanyád.”

A férfi könnyes szemmel lépett ki az ünneplő rokonság közé. Odament az édesanyjához, és megszorította a kezét. Ebben a szorításban minden benne volt... és az Édesanyja büszke volt, hogy ilyen nagyszerű fiút nevelt!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!