A kisfiának akart örömet szerezni, de hatalmas csalódás lett belőle.

Először Tordai József írta meg, hogy a gyermekének vásárolt Technic-legó helyett ócska játékkockát és újságpapírt kapott. Facebook oldalára rakta ki a felhívását egy felháborodott apa:

'Keresem azokat a lego vásárlókat akik ugyanígy jártak! Ez van az elektromos lego helyett benne'

Azonnal jelentkeztek is más károsultak:

'Itt valami központi baj lehet,mi a csepeli Tescóban jártunk így ,a gyermek hihetetlenül csalódott volt és Jézuska mese is eléggé hihetetlen lett neki 6 évesen.'

'Mi a váci útiban jártunk így.'

'Én most épp az Xboxal jártam így,3 játék nincs benne!'

Az egyik hozzászóló szerint a Tescoban valaki felbontotta a dobozt és kicserélte tartalmát egy olcsóbb dobozos legóra. Ő meg hazavitte az olcsóbb dobozban a szuperdrága távirányítóst. Meg kell nézni, hogy melyik típus van a te dobozodban majd a bolt nézze vissza melyik időpontokban vették azt a fajta legot, aztán a kamerafelvételeket átnézni, lehet hogy meg lesz a tettes.

Az átvert szülők azt tervezik, hogy holnap együtt bemennek a központi Tescóba panaszt tenni, bár József szerint elég valószínű, hogy a kicserélésért felelősöket nem a nyíregyházi Lego-gyárnál kell keresni, ugyanis a csomagolásban talált reklámújságok budapestiek.

A Tesco újságírói kérdésre így reagált a hírre: 'Ezúton is elnézést kérünk az érintett vásárlóktól. A holnapi napon haladéktalanul megkezdjük az eset kivizsgálását. Az érintett vásárlókat természetesen kártalanítjuk. '

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!