Épp a legjobbkor kapták...

Egy fiatal nő feltett a közösségi oldalára egy történetet, amit azóta rengetegen megosztottak:

„Ma az édesanyámmal egy szupermarketbe mentünk vásárolni. Egyszer csak ezt hallottam: „Tessék, kedvesem”, majd egy férfi odaadta anyámnak a levelet. Semmi nem volt rajta, csak hogy „Nyiss ki!”

Nem láttam a férfi arcát, mert gyorsan eltűnt a tömegben. A borítékban egy cédula volt: „Ez egy véletlenszerű kis jótett… nem kell visszafizetned, de adj cserébe egy kis kedvességet másoknak… ez volt az én részem… te mit fogsz tenni?” John. A cédula mellett 50 font is volt a borítékban.

Emma ezt írta még:

'Nem tudom, ki vagy és honnan jöttél, miért voltál ilyen bőkezű velünk John… Nem tudhattad, hogy a nő, akinek a kezébe adtad ezt a levelet (az édesanyám) nemrég veszítette el a fiát, szeretett testvéremet... Éppen arról beszélgettünk, hogyan tudnánk összeszedni a pénzt a temetésre… 

Te nem tudhatod, mennyit segítettél ezzel a véletlenszerűen kiválasztott jótettel az édesanyámnak, akinek az elmúlt hetekben voltak a legszörnyűbb, legsötétebb napjai.

Teljes szívemből köszönöm, és nagyon remélem, hogy megtudod, hogy a tetted sokkal több volt egy „kicsi, véletlenszerű jótettnél”. Szívélyes üdvözlettel: Emma”

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!