A Barátok közt pillanatok alatt országos ismertséget hozott neki.

A Barátok közt Berényi Zsuzsájaként éveken át mindennapos vendég volt a tévénézők otthonában. Belopta magát a szívükbe, szinte családtag lett.

Ezért is megdöbbentő, hogy a tévés szereplései, színházi szerepei és önálló estjei ellenére a szakma peremére szorult. Olyannyira reménytelennek találja a helyzetét, hogy azt fontolgatja, elhagyja az országot, és esetleg külföldön próbál szerencsét, ha hamarosan nem áll be fordulat a karrierjében - olvasható a Borsban.

A váltás ötlete Csilla esetében nem csak az anyagiakról szól.

– Nem akarok olyan em­ber lenni, aki megkeseredett, és ezer tüske áll ki belőle. Nem akarok megcsömörlött művész lenni, aki már csak fújni tud a másikra. Meg fogom ezt előzni, és ha az kell ehhez, hogy elengedjem a hivatásomat, hát legyen! A gyerekekkel való foglalkozás és a tanítás amúgy is közel áll hozzám. Lehet, ezzel fogok foglalkozni a jövőben. Nyáron például lesz egy hétnapos színjátszótáborom és egy-két előadásom elszórva, de ebből nem lehet egy egészséges egzisztenciát fenntartani.

– Elfogadtam azt, hogy a világ ma a külsőségekről szól, ezért is határoztam el, hogy új formába öntöm a testem. A belső tartalom és a szakmaiságom nem elég, ehhez egy trendi külső is dukál. Hát legyen, ha ez kell a népnek! Csomor Csilla volt, van, és ha hagyják, akkor lesz is – mondta a színésznő, aki ha elhagyja az országot, mindenképpen angol nyelvterületen telepedik le. Mint mondja társalgási szinten tud an­golul, ami nem elég ahhoz, hogy a hivatásomat nem tudja gyakorolni. 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!