Még ma sem tud napirendre térni a történtek miatt...

Visszaéltek Galambos Lajos nevével és a fotójával, aki emiatt feljelentést tett. Megpróbálta kinyomozni, hogy ki volt az, aki az ő segítségével keresett milliókat.

Lagzi Lajcsi azt állítja, hogy a börtönben rendet rakott fejében és életvitelében is. Ebben egy olyan készítmény segített neki, amivel nemcsak lefogyott, de azóta is sokkal egészségesebben éli a mindennapjait. A változás szembeötlő volt, mert több tíz kilótól szabadult meg, miközben egy cég kapva kapott a lehetőségen, hogy egy  készítményt az ő fotójával és egy kitalált interjú segítségével árusítsanak. Az emberek pedig látva Lajcsi fogyását, sorra rendelték a készítményt, amihez viszont semmi köze nem volt a trombitaművésznek.

Végeztem egy kis magánnyomozást, és kiderült, hogy a csalók honlapján nyilatkozó doktornő is csak egy kitalált személy. Így vélhetően maga a készítmény is egy hatóanyag nélküli hamisítvány lehet. Mivel az én nevemmel csapták be az embereket, ügyvédeim tanácsára feljelentettem a csalókat – mondta Lajcsi és hozzátette: sajnos nem ez volt az első eset, hogy tudtán kívül visszaéltek a nevével, de ez volt a legfelháborítóbb, hiszen olyan embereket csaptak be, akik az egészségügyi problémáik miatt reméltek segítséget.

A szóbanforgó termék weboldala a mai napig elérhető, ahogy az a reklámszöveg is, amiben Lajcsi több oldalon keresztül dicséri a terméket. A mulatós sztár azt reméli, hogy a hatóságok mielőbb közbelépnek, mert minden nap újabb embereket csapnak be a fogyókúrás szer forgalmazói, arról nem is beszélve, hogy fennáll a veszélye annak is, hogy a szer nem segít, vagy még árthat is a felhasználóknak!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!