Már régóta mentek a találgatások a Vígszínház vezetőjéről...

Tarlós István azt mondta egy riporteri kérdésre reagálva, hogy meneszti-e Eszenyi Enikőt: „Ezek után már akkor se küldenénk el.” A Vígszínház igazgatójáról olyan hírek láttak napvilágot, hogy belebukhat a Marton László botrányba. A színház főrendezőjéről most derült ki, hogy korábban több kolléganőjét is szexuálisan zaklatta.
Marton végül felmondott a Vígszínházban az ügy kirobbanásakor, de Eszenyi azt nyilatkozta, hogy fogalma se volt arról, mi folyik a színházában.

A Fővárosi Közgyűlésben inkább Rudolf Pétert látnák szívesebben a Vígszínház igazgatójaként, viszont a színész nagyon megdöbbent, amikor ezt a kérdést nekiszegezték. Amikor Tarlós Istvánt megkeresték az ügyben, a főpolgármestert. határozottan cáfolta, hogy Eszenyi menesztése napirenden lenne, és ezt mondta:

„Tekintettel arra, hogy ebben egyedül én dönthetek, nyugodjanak meg, és ne határozzák meg nekem az újságírók, hogy kiket küldjünk el, és kiket ne. Őszintén megmondom, ha egyáltalán foglalkoztam volna azzal a gondolattal, hogy Eszenyi Enikőt elküldjük, ezek után már akkor se küldenénk el.”

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!