Sok nő meglepődik rajta, hogy mit választottak.

Sokféle testalkat létezik, az idők során pedig rengeteget változott az ideális típus. Mivel ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a papné, ezért a mai napig nem igazán lehet eldönteni, létezik-e egyáltalán tökéletes alak, hiszen mindenkinek más tetszik és ha valaki így, valaki úgy érzi magát jól a bőrében. Nemrég azonban készült egy kutatás arról, hogy a férfiak melyik formát részesítik előnyben, és meglepő eredmények születtek.

A kísérlet során három nőt (hasonló 25-30-as életkorral) – Sophiát, Stephanie-t és Inesát – kértek meg arra, hogy mutatkozzanak be a résztvevő tíz úriembernek, akik a végén kiválasztották a nekik legjobban tetsző hölgyet.
  • Stephanie felvonultatta Kim Kardashian-féle nőies idomait,
  • Sophia Ciara-féle izmos, szálkás alakot villantott,
  • Inesa pedig Heidi Klum-féle szupermodell alkattal állt elő.
A teszt lényege az volt, hogy 30 másodperc alatt látszólag melyik lányhoz vonzotta a férfiakat a tekintetük legjobban – ezt külső megfigyelők állapították meg.

Az eredmények

A teszt eredményeként a következő sorrend állt fel a három nő között:

harmadik helyen Inesa végzett (szupermodell testalkat) 29 százalékkal,

  • Sophia lett az ezüstérmes (izmos testalkat) 35 százalékkal,
  • a korona pedig Stephanie (nőies idomok, Kardashian-féle testalkat) fejére került fel 36 százalékkal.

Érdekes, hogy ezek az “adatok” némiképp szembemennek azzal a kijelentéssel, hogy a férfiak jobban kedvelik a vékonyabb alkattal rendelkező nőket, mivel ezt a formát a fiatalsággal és egészséggel hozzák összefüggésbe – derült ki korábban egy, a University of Aberdeen által végzett kutatásból. A fentiek alapján azonban úgy tűnik, hogy még mindig a homokóra alakra buknak a leginkább a pasik.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!