Durva havazás, balesetek és közlekedési káosz. LEGYENEK NAGYON ÓVATOSAK!!

Hirtelen szakadt az országra az egész napos kitartó hóesés!
Az intenzív csapadékhullás mindenhol fennakadásokat okoz, amit a balesetek csak súlyosbítanak. A vasúti közlekedésben is fennakadások vannak.
Arra kérünk mindenkit, legyenek nagyon óvatosak, és ha tehetik, inkább ki se mozduljanak otthonról!

Pest, Heves és Nógrád megyében több úton máris 7,5 tonnás súlykorlátozást vezettek be délelőtt. A kemény havazás miatt sorra állítják félre a teherautókat országszerte!
Heves megyében két főúton vezettek be korlátozást, a 21-es főúton Apcnál, és a 23-as főúton Pétervásáránál állítják félre a Nógrád megye felé tartó tehergépkocsikat.

A Nógrád megyében és a Szlovákiában kialakult időjárási körülmények miatt a 2-es főút Pest és Nógrád megyei szakaszán megtiltották a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedését. Az M2-es autóúton a Rádi csomópontnál állítják félre a néhézgépjárműveket.

A szlovák hatóságok Parassapusztától Bánrévéig valamennyi határátkelőhelyen hasonló korlátozást vezettek be: a 7,5 tonnánál nehezebb járművek reggel óta nem hajthatnak be Szlovákiába. A tornyosnémeti és sátoraljaújhelyi átkelő viszont még járható.

A 4-as főúton is súlyos baleset történt. Egy kisbusz és egy tehergépkocsi ütközött össze Püspökladány és Karcag között.
A balesetben egy férfi meghalt.

► OSZD MEG MÁSOKKAL IS AZ INFORMÁCIÓT!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!