Teljesen ki van akadva a népszerű showman...

Végső elkeseredésében Orbán Viktornak és Áder Jánosnak írt levelet Gáspár Győző, akit sikkasztással és költségvetési csalással vádol az adóhivatal. Nyomozás folyik ellene, és legutóbb is 200 millió forintot vittek el a lánya tulajdonában lévő széfből. Ráadásul az adóhivatal nyomozásai miatt sorra mondják vissza a fellépéseit is.

Nem mint Győzike, nem mint showman, emberként szólítom meg Önt és kérem a segítségét” - így kezdődik a levele, amiben segítséget kér Orbán Viktortól, Áder János köztársasági elnöktől, Trócsányi László igazságügyi minisztertől, Polt Péter legfőbb ügyésztől, és a belügyminiszter Pintér Sándortól.

Úgy gondoltuk Beával, hogy nem keresünk ügyvédet, hanem mint őszinte családapa és asszony írunk, szívhez szólóan. Győző azt reméli, hogy ezzel jobbra fordul a sorsa.
Tiszta lélekkel és szívvel írtam ezt a levelet, mert elég volt, hogy a Gáspár családot a padlóra tették. Húsz éve vagyok a pályán, soha nem kértem segítséget, most viszont elvették a lelkünket, az életünket, az igazságunkat, itt az ideje, hogy felszólaljak!' - folytatta levelét.

A Gáspár család semmitől sem riad vissza, képes akár Strasbourgig, az Emberi Jogok Európai Bíróságáig is elmenni, de az Egyenlő Bánásmód Hatósággal is tervezik a kapcsolatfelvételt. „Ha kell, segítséget kérek a nevem és a családom tisztázása érdekében. Ha egyszer ez az ügy véget ér, és bebizonyosodik az ártatlanságom, kártérítést fognak nekem és a családomnak ítélni.'

NÉZD MEG A VIDEÓT!

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!