8 biztos lépéssel kiszűrheted őket.

Ha valami jó történik veled, őt nem érdekli, hiszen mindig a saját problémáival van elfoglalva.

Ez a 8 tulajdonság jellemző a mérgező személyekre!

1.Manipulatív

Állandóan arra törekszik, hogy mindenki azt tegye, amit ő szeretne. Az egész világ körülötte forog. Ha valakinek szüksége van a segítségére, akkor már nem hajlandó ugrani.

2.Ítélkezik

Állandóan figyel, információkat gyűjt be, majd ezeket később felhasználva, ítélkezik. Mindenről, és mindenkiről véleményt alkot, és ennek mindenáron hangot is ad.

3.Nem vállal felelősséget

Kivetíti az érzéseit, de nem vállal felelősséget semmiért. Ha pedig ráirányítod a figyelmed, akkor erősen védi magát, de soha nem ismeri be, hogy miért is van ilyen hangulata, vagy miért tette ezt vagy azt.

4.Nem kér bocsánatot

Mindig minden a mások hibájából történik. Ő mindig ártatlan. Szereti eljátszani az áldozati szerepet.

5.Gyorsan változik a hangulata

Egyik pillanatról a másikra, a kedvesből szeszélyessé, “mérgezővé” válhat. Csak állsz ott, és nem érted, hogy mit követtél el.

6.Bizonyítékra van szüksége

Mindig szeret felhasználni valakit, hogy bizonyíték legyen, magyarázatul szolgáljon tetteire, cselekedeteire.

7.Védelemre szorul

Mivel állandóan az áldozat szerepében manipulál, felhívja magára a figyelmet. Soha nem a megoldásra, hanem a problémára koncentrál.

8.Számára nem érdekes, ami neked az

A mérgező személyiségek nagyon meg tudják keseríteni a közvetlen környezetük életét. Ha úgy érzed, hogy valakinek a társasága nem kívánatos, állandóan rosszul érzed magad, ha vele vagy, leszívja az energiád, akkor minden bizonnyal az illető egy mérgező személy.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!