"Egy zöldséges boltban vagyok eladó! Épp kiszolgáltam, benne voltam a gépben, amikor 2-3 embert kikerülve egy 50 év körüli férfi meg egy 40 év körüli nő ugrott a pulthoz. Mondta, hogy nagyon siet, csak egy csokor zöldség lesz, itt a pénz..."

'Egy zöldséges boltban vagyok eladó! Épp kiszolgáltam, benne voltam a gépben, amikor 2-3 embert kikerülve egy 50 év körüli férfi meg egy 40 év körüli nő ugrott a pulthoz. Mondta, hogy nagyon siet, csak egy csokor zöldség lesz, itt a pénz. 

Közöltem vele, hogy pár percet várjon, mert benne vagyok a gépben és addig nem veszem el a pénzét amíg nem adok blokkot. Erőteljes hangon visszaszólt, hogy - Nem kell az a k...va blokk. Mit csináljak vele? Itt a pénz vedd el! 

Én meg anélkül nem szolgálhatok ki - mondtam neki. Ekkor oda vágta a pultra a csokor zöldséget és kiviharzott a boltból! 

Mint aztán kiderült a NAV egyik ellenőre volt, mert még aznap nem messze egy másik üzletben ugyanezt eljátszotta, ahol a fiatal pénztáros hölgy sajnos elvette a pénzt, és nem tudta odaadni a blokkot, majd 150 ezer forintos bírságot kapott! 

Nem riadnak vissza semmitől. Hihetetlen aljas trükkökhöz folyamodnak a céljuk érdekében. Csak megint a kisboltokat és a kis vállalkozókat próbálják megbírságolni. Pedig lenne pár ötletem, mit kellene ellenőrizgetni! 

Köszönöm, hogy elolvastad a történetemet és vigyázzon mindenki aki ebben a szakmában dolgozik, mert nem tudni, hogy legközelebb hol és milyen módszerrel próbálkoznak majd.'

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!