A nő a FACEBOOKON üzent.

A Facebookon jelentkezett a fiatal anya, aki a kisbabáját a nyílt utcán hagyta Budapesten- olvasható a Blikkben. 
Augusztus 31-én, 19 óra 23 perckor jelentették be, hogy a budapesti XX. kerületben található Pozsony utcában találtak egy babakocsiban hagyott kisbabát. Az alig több, mint egyéves csecsemőt a mentők kórházba vitték megfigyelésre. A rendőrség kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt indított eljárást a 33 éves Kósa Renáta, budapesti nő ellen és elfogatóparancsot is kiadtak ellene.

A nő facebook oldalára - nagyjából egyidőben a kisbaba megtalálásával, ezt írta ki:

"Sziasztok van egy komoly problémám holnap legkesobb pénteken el kell hagynunk a jelenlegi albérletünket az ingatlan értékesítése miatt és van egy 1 éves fiam. Aki tudna nekünk segíteni családi szállóval kapcsolatban vagy kiadó apartmant tud valahol Budapesten, az kérem írjon nekem SOS. Nagyon fontos, minden lehetőség érdekel, köszönöm előre is a segítségeteket, mert ha nem találok péntekig lakhatast elveszik a fiamat, kérlek segítsetek, köszönöm!"

Azt továbbra sem lehet tudni, hol a nő, illetve mindezek ellenére, amiket a Facebookon írt, miért hagyta magára a gyermekét az utcán.

Renáta személyleírása: 33 éves, kb. 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja a válla alá ér. Sötét vörös színű haja van.

Aki bármit tud róla, értesítse a rendőrséget! 
 
► KÉRJÜK LÁJKOLD, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!