Összeugrottak a kommentelők!

Érdemes rákattintani Orbán Viktor Facebook oldalára, ahol a pápai látogatáson készült kép alatt feltűnően sok hozzászólás van. Többségében persze a pápát gyalázó kijelentések, de van néhány nagyon érdekes.

"Keresztény testvérkéim!! Hát hol van a született intelligenciátok, az irgalmasságotok, hol van az embertársi szeretetetek??? Tudta?.... hogy itt többségében tudatlan, tájékozatlan, megvezetett, gyűlölettől fröcsögő ember hozzászólása tapasztalható. Ferenc pápa jól tudja, hogy olyas valakinek adott kezet, aki tőle korbácsot érdemelne, mert az országában normává tette a gyűlölködést."

"A két ellentét! A drága pápa aki állítólag keresztény, bár titokban mar lehet áttért a muzulmán vallásra! A szörnyeteg!! és egy igazi keresztény aki próbál mindent megtenni a muzulmán férgek ellen."

"Viktor megkérdezted tőle hány menekültet fogadott be a Vatikán? Tudna a pápa egy számot is mondani mennyi (létező) pénzel támogatta a Szentszék milliárdos vagyonából a rászorulókat?"

"Nagyon jó kép! Pont ezzel a gyanakvással kell Ferenc felé fordulni!"

"A gyűlölet keltés, vagyon halmozás és korrupció súlyos bűnök fiam! Viselkedj úgy mint egy igaz keresztény, ne mint egy képmutató.." - mondta a pápa.

"Dr. Orbán Viktor Miniszterelnökünk minden rezzenése, tekintete, hanglejtése történelem! Sok mindent elárul ez a mostani is!"

"Most már eltudom képzelni, hogy néztek ki azok, akik Jézus keresztre feszítését követelték . Majd elmentek a templomba Istent dicsőíteni. Ámen!"

"A konzervatív elit azon dolgozik hogy a szegényeket megossza vallási, faji vagy nemzeti alapon. És aztán uralkodhasson rajtuk. Rajtunk.
Ezért van "migránsterror" meg "cigánybűnözés", ezért megy lejárató kampány a Ferenc pápához vagy Iványi Gáborhoz hasonló egyházfiak ellen.
Ez az elit válasza a demokrácia terjedésére."

"Orbán Viktor... Rajtad több áldás van mint az egész Vatikánon összesen. Isten áldjon továbbra is melletted vagyunk."

Az mindenesetre nagyon érdekes, hogy amíg korábban egy ilyen eseményt Orbánék  még „cápalátogatás”-ként emlegettek, és maró gúnnyal jellemezték volna a résztvevőket, addig mára része lett ennek, és a vallásos áhitat itatja át a Fidesz elnökét. De az a bizonyos „csuhások, térdre imához” felszólítás is eltűnt már a repertoárból, amivel korábban azokat a KDNP-seket illették, aki ma már a legnagyobb cimborák lettek...

HÁT IGEN, VÁLTOZNAK AZ IDŐK, ÉS VÁLTOZNAK AZ ÉRDEKEK.
Stílusosabban mondva: a cél SZENTesíti az eszközt...

► KÉRJÜK LÁJKOLD, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!