Egész Magyarország imádja és kedveli Korda Györgyöt és feleségét, Balázs Klárit, a januárban 85. születésnapját ünneplő énekes mindig optimista és mosolygós, ám életében nem minden úgy alakult, ahogyan azt szerette volna.

Korda György és lánya, Judit eltávolodott egymástól. Az Amerikában élő nő még akkor sem kereste meg az énekest, amikor az súlyos betegséggel küzdött, sőt az énekes még az unokáit sem ismeri.

'Ő Torontóban él, ott van a családja. Három unokám van, de nem ismerem őket' - fogalmazott Korda György. 'Nem tudom, az anyjuk mennyit mond el rólam' - folytatta szomorúan az énekes, aki mérhetetlenül sajnálja, hogy nem tartja a kapcsolatot egyetlen lányával.

'Ez így alakult, lehet, hogy ez egy kudarc az életemben, nem tudom. Kétféle érzés van bennem, mert egy kapcsolatnál mindig két ember a hibás. Lehet, hogy én vagyok a hibás, lehet, ő. De az élet hozta így, 15 ezer kilométer távolság pedig mindig sok' - mondta Korda György.

Az énekes nem érti lánya miért döntött úgy, hogy megszakítja vele a kapcsolatot.

'Én 40 év után sem tudom elengedni az édesapámat, akivel olyan mély kapcsolatom volt az, hogy ha egy napig véletlenül nem beszéltünk, akkor idegbeteg voltam. Én bizony 2012-től 2015-ig három súlyos betegségen estem át, és lehet, hogy mindketten hibásak vagyunk abban Judittal, hogy ez a kapcsolat semmilyen, de ha a vér szava megszólalt volna, akkor legalább ebben az időszakban egy telefont kaphattam volna' - mondta az énekes.

Korda György 40 évvel ezelőtt sokkot kapott, amikor kiderült, hogy született egy lánya. Gyereke édesanyja Kiss Kati táncdalénekesnő volt, akivel rövid ideig randevúzott Korda György, amikor 1980-ban egy hosszabb tengerentúli fellépésről hazaér tudta meg, hogy született egy lánya.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!