A Republic énekese 2013. február 15-én szenvedte el végzetes infarktusát.

Négy éve hunyt el Bódi László Cipő, de ma is liliomok, krizantémok és sárga rózsák pompáznak a sírján, amelynek kőlapján teamécsesekből raktak ki egy szívet.

– Örülünk, hogy a rajongók idén sem feledkeztek meg bátyám halálának napjáról. Megható látni a sok gyertyát és virágot, de nekem még mindig nagyon nehéz temetőbe menni március tizenegyedikén – válaszolta megkeresésünkre Bódi Marica, az énekes testvére.

– Azt gondolná az ember, hogy négy év után már el lehet fogadni, hogy nincs köztünk. Hogy nincs többé. De ezt nem lehet! Ugyanúgy fáj. Talán már nem fáj olyan hevesen, de a lépések ugyanolyan nehezek. Talán azért is, mert édesanyámat nagyon megviselte. Aznap nagyon rosszul érezte magát, de kivittük a temetőbe – mondta Marica.

A legendás énekes 2013. február 15-én szenvedte el végzetes infarktusát. Kómába került, és szíve már­cius 11-én végleg megállt.

– Most a halála napján elővettem a jegyzetfüzetét, amit az özvegyétől kaptam, és magam előtt láttam a kezét, ­ujjain a kedvenc gyűrűivel – idézte fel Boros Csaba (54), a Republic alapító tagja, aki három éve vette át az énekes szerepét.
– Talán mostanra tudtam megbékélni a barátom elvesztésével, és ezt a többiek nevében is mondhatom. Kitisztultak a gondolataink, amit a stúdióban vettünk észre. Most készítjük a második lemezünket nélküle, de mégis vele, mert lélekben ma is ott van velünk – tette hozzá Boros, aki nem a sírhoz szokott kimenni, hanem a Cipő szigetcsépi háza előtti emlékhelyhez.

A Kossuth-díjas énekesnő éppen Cipő halála napján adott koncertet a Budapest Sportarénában, és külön részt szentelt egykori barátjának, aki több dalának szerzője volt. – Most Cipőre emlékezünk – mondta akkor Koncz Zsuzsa, és egymás után három közös dalt idézett meg. Forrás: Blikk

►► KÉRJÜK

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!