Nézz rá a képre, és utána csukd be a szemed. Melyik az a motívum, ami leginkább megragadta a figyelmedet? Ezek a képek rejtett üzeneteket tartalmaznak, az, hogy részlet volt számunkra fontos sok mindent elárul rólunk. Az Ukrán festő, Oleg Shuplyak festményein optikai illúziót használ. Csak hosszas szemlélődés után derül fény minden egyes részletre. Minden képén más-más rejtett motívumot használ, ezért használják előszeretettel a pszichológusok arra, hogy felszínre hozzák velük tudatalattink rejtett titkait.


Ha a kapu ragadta meg a tekinteted:

Nyughatatlan, kíváncsi ember vagy, aki mindig mindenről tudni akar. Nyitott szemmel jársz, a környezeted legapróbb változása sem kerüli el a figyelmedet. Hihetetlenül jók a megérzéseid, és remek emberismerő vagy, éppen ezért kevés csalódás ér az életben. Mindig mérlegelsz, és minden eshetőségre felkészülsz, nem tűröd a csalást és a hazugságot. Igyekszel magad köré gyűjteni mindenkit, akiben valami felfedezni valót látsz, imádod a színes egyéniségeket és a titokzatos embereket.

 

Ha az öregembert vetted észre elsőnek:

Intellektuális, befelé forduló, érzelmes ember vagy. Szereted a zenét, a könyveket, sokszor merülsz el saját gondolataidban. A rohanó világ elbizonytalanít, nagyobb társaságban nem találod a helyed, viszont szűk baráti, családi körben a társaság középpontja vagy. A nyugalom és a biztonság számodra elsődleges dolgok ezért mindent alaposan megszervezel, és sohasem hozol hirtelen döntéseket. Barátaid gyakran kérik éppen ezért a tanácsodat, sőt, fontosabb vitás ügyekben tiéd a döntő szó.

 

Ha a fiatal nő tűnt fel:

Igazi nyüzsgő, aktív, társasági ember vagy. A pörgés, a munka felpezsdít, a sok tennivaló állandó mozgásra ösztönöz, emiatt szinte két végén égeted a gyertyát, magadra nem is szánsz időt. A pihenést felesleges luxusnak tartod, állandóan jár az agyad még éjszaka is. Megbízható, őszinte, de kissé kritikus barát vagy, ezért csak olyanok keresik a társaságodat, akik nem várják el, hogy mindig csak a szépet és jót hallják.

 

Ha fekvő kutyát láttad meg először:

Önzetlen, tiszta ember vagy, aki hajlamos az önfeláldozásra még akkor is, ha semmi köszönetet nem kap érte. Sokszor kihasználnak, és olyan emberek sorsát is igyekszel jobbá tenni, akik semmilyen módon nem szolgáltak rá a bizalmadra. Hamar megbocsátasz, és elfeledet a sérelmeket, ha csak egyetlen jó szót is kapsz. Éppen ezért nagyon kevés igazi barátos van. Sajnos sokan vesznek körül, akik mindig hozzád fordulnak, de baj esetén könnyen egyedül maradhatsz.

 

Ha a varjút vetted észre:

Ha a varjú egyből a szemedbe ötlött, akkor nagyon ambiciózus ember vagy. Tudod, mit akarsz, és nem hagyod magadat eltántorítani a célodtól. Lehet bármilyen akadály előtted, nem hátrálsz meg. Kevés olyan dolog van az életben, ami szerinted lehetetlen, mert minden hibát, nehézséget csak egy újabb lépésnek érzel a célhoz vezető úton. Kevés igaz barátod van, de aki melletted áll, azokra, minden esetben számíthatsz, ahogy ők is rád.

 

Ha a motívumokból összeálló arcot láttad meg először:

Olyan ember vagy, aki két lábbal áll a földön. Nem hiszel a csodákban, és nem várod, hogy más tegye rendbe helyetted az életet. Alapvetően optimista vagy, de néha megtörik a lendületed. Ilyenkor szükséges van némi ösztönzésre, hogy újra teljes energiával vesd bele magadat a tennivalók tengerébe. Számodra az első a családod, a barátaid, és csak azután jöhet bármi más, még saját magadat is a háttérbe szorítod, ha az ő érdekeiket előbbre valónak találod.

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!