Mindkét férfi családos ember volt.

Most már egész biztos, hogy mindkét buszsofőr elhunyt a veronai balesetben!
A munkatársak szerint remek kollégák, és a magánéletben is jó barátok voltak a Veronánál kiégett busz egymást váltó sofőrjei. A tragédia bekövetkezésekor V. János ült a kormánynál, aki már ott a helyszínen életét vesztette. A társa, K. Zoltán pedig később, a kórházban hunyt el.

Minden kollégájuk egybehangzó véleménye szerint mindketten rutinos, tapasztalt, felelősségteljes, nagyon jó teherbírású, és a nehéz helyzetekben is jó döntéseket hozó sofőrök voltak, akik jól bírták a strapát!
Nem csak a munkában értették meg egymást, hanem a magánéletben is jó barátok voltak. Mindketten családos emberek, K. Zoltánnak egy felnőtt, 23 éves lánya van, és V. Jánosnak is van gyermeke.

Arra, hogy hibáztak-e a baleset kapcsán, még senki nem tud választ adni, de az előzetes szakértői vélemény szerint a busz megfelelő állapotban volt, vagyis nincs arra utaló jel, hogy műszaki hiba okozta volna a tragédiát.

A járművet a baleset idején vezető V. János már a helyszínen meghalt az égő buszban, a váltótárs K. Zoltán pedig a kórházba szállítás után hunyt el. A két 50 év körüli férfi korábban a Körös Volánnál dolgozott. V. János hagyta ott hamarabb a céget, aki már 15 éve a Pizolit Kft-nek dolgozik.
A sofőröket személyesen ismerő egykori kollégák szerint mindketten legalább 25 éves munkatapasztalattal rendelkeznek, és sosem volt panasz rájuk.

A balesetet szenvedett buszt üzemeltető Pizolit Kft. ügyvezetője még hétfőn sem tudta megmondani, hogy a két sofőr közül ki hunyt el és ki fekszik a kórházban. Hivatalosan akkor még nem azonosították az összes áldozatot és súlyos sebesülteket.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!