December 23-án egy buliból tartott hazafelé, de azóta nem adott életjelet magáról.

Frissítés: A Tiszában egy fiatal fiú holttestére bukkantak. A rendőrség levette a honlapjáról az eltűnt fiú keresésére szóló felhívást. Valószínű, hogy a holttest a 17 éves Járomi Bencéé.

Korábbi hír.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Járomi Bence 17 éves tiszavárkonyi lakost. A fiú 2017. december 23-án 1 óra körül egy szolnoki szórakozóhelyről gyalogosan ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. 

Az eltűnt személy körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Arca ovális, haja barna, felül oldalra fésült és oldalt felnyírt. Szeme barna és barna keretes szemüveget visel.

Eltűnésekor fekete színű farmert, fekete színű pulóvert, fekete orkán kabátot és egy fekete magas szárú cipőt viselt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Járomi Bencét felismeri, eltűnésének körülményeiről vagy a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!