Az ajánlott ételek mellé egy hatásos légzőgyakorlatot is sajátíts el.

Fjodor Grigorjevics Uglov ismert orosz orvos, és számos egészséggel kapcsolatos munka szerzője volt, aki maga is nagyon magas kor ért meg: 104 évet!

Uglov munkássága idején sokszor szembesült betegei túlsúly-problémájával, ami szerinte a szervezet védekezőrendszerének megrendüléséhez, valamint az ízületek tönkremenéséhez vezet. Éppen ezért Uglov kitalált egy fogyókúrás rendszert, amelynek használatával segítségével ezrek szabadulhattak meg a túlsúlytól.

Uglov professzor fogyókúrája

1. Reggeli 9 órakor - Igyunk meg egy pohár (bio) kávét, vagy zöld teát egy teáskanálnyi nyers mézzel.

2. Tízórai 11 órakor - Fogyasszunk el egy kemény tojást és nyolc szem aszalt szilvát.

3. Ebéd 14 órakor - Együnk 20 dkg főtt marhahúst vagy egy csirkemell-filét zsírja és a bőre leszedése után. Mellé készítsünk 10 dkg fejes káposztából és sárgarépából készült köretet. Az ebédhez ugyancsak kötelező egy narancs elfogyasztása.

4. Vacsora 19 órakor - Együnk meg  30 gramm kemény sajtot és vagy egy almát vagy egy narancsot.

5. Lefekvés előtt egy órával - Elalvás előtt fogyasszunk el 2 dl aludttejet vagy pasztőrözetlen, alacsony zsírtartalmú joghurtot.

A tíznapos diéta alatt három, de akár öt kiló pluszsúlytól is megválhatunk. Azt viszont feltétlenül tudni kell, hogy azoknak, akik még nem elégedettek az eredménnyel, ez a diéta maximum egyszer végezhető el két hónaponként.

A hasi zsír eltüntetéséhez érdemes egy légzőgyakorlatot megtanulni. 

Álló helyzetben kissé keresztbe teszed a lábad, a törzset megdöntöd a függőleges helyzetből kb 20 foknyira hátra. Jó nagy levegőt szívsz be, majd olyan erővel, ahogy tudod, kipréseled azt.Ne ijedj meg: a felvételen a hölgy a kifújásnál erőteljes hangot hallat, mert mint mondja, neki így tökéletesebb a kifújás.

Naponta párszor csináld meg ezt az 1 perces gyakorlatot, ami 3-4 ki-és belégzést foglal magában.

 

 

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!