Tanulságos vélemények, érdemes elolvasni, ha Frontint szedsz!

A Frontin az egyik legelterjedtebb "enyhe" nyugtató, amit nagyon hamar felír az orvos a legkisebb alvásproblémára vagy feszültségre.Sajnos rengetegen nem megfelelő dózisban szedik.A szorongáscsökkentők és altatók sokszor az ember ellen fordulnak. Ezek a szorongás, félelemérzet, pánikroham gyors tünetcsökkentésének és nem a megszüntetésének, meggyógyításának a gyógyszerei. Nagyon sokan szedik ezeket a szereket a problémáik megoldása helyett!

A Frontin sajnos függőséget okoz, és egy idő után a szokott adag már nem is használ, egyre több kell belőle. A benzodiazepinek szedése hosszútávon, napi rendszerességgel, nagy dózisban bizonyítottan hozzászokást, testi- és lelki függőséget okoz. Ezen kívül megnövelik az otthoni (háztartási) balesetek miatti combnyaktörések, kórházi kezelést igénylő fejsérülések, koponyatörések, közlekedési balesetek számát is. Igazi ördögi kör alakul ki ezek szedése során, mivel nem gyógyít, hanem egy újabb, másodlagos betegség, a benzodiazepin-függőség is sújtja a beteget! Amikor, egy vagy több benzodiazepin adag, valami oknál fogva kimarad, akkor megvonási tünetek alakulnak ki. Az emiatt kialakuló szenvedéstől gyorsan csak dózis-pótlással tudnak a betegek megszabadulni. Gyógyszerbevétel nélkül ugyanis az elvonási tünetek és panaszok napokig fokozódnak.
Ez után már az elvonási tünetektől való félelem miatt is beveszik a tablettákat. A megvonási tünetektől való félelem sokszor olyan erős, hogy az akaratlan gyógyszerfüggők kezdik elhanyagolni családi és baráti kapcsolataikat, munkahelyi kötelességeiket.

Tanulságos vélemények, érdemes elolvasni, ha Frontint szedsz!

  • Én kb 3 éve szedem a legkisebb adagot 0,25g-t altatónak 15 perc után el is alszok de ha nem veszem be tényleg hiányzik és nyugtalan vagyok és ha elalszom akkor félóránként felkelek nem tudok nyugodtan aludni de ha beveszem akkor alszok nyugodtan. Azt hiszem ez már függőség....sajnos.

- Nekem is vannak gyógyszer függő ismerőseim a nők körében.Valahogy elfogadóbbak vagyunk a gyógyszerek fogyasztásával, mintha alkoholt fogyasztanának. Pedig sokkal gyorsabban rombol, néha úgy néznek ki, mint akik nem is ezen a bolygón lennének.

  • Nekem az elhagyása után 1 hónapig iszonyú fejfájásom volt..soha többet nem kérek belőle.

- Még az alkoholt és bármilyen drogot is milliószor könnyebb lerakni. Itt nem csak a szervezetet kell tisztítani, hanem az egész elmét.

  • Nem azok a hibásak akik ezt szedik, hanem azok, akik felírják. A terápiás megoldás az orvos részéről odafigyelést és rengeteg időt igényel, egyszerűbb leszedálni a beteget, aki szintén a könnyebb megoldást választva rászokik a mérgekre. Ez az ördögi kör.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!