Reménykedjünk abban, hogy tévedett...

Az elkövetkező időszakra félelmetes jóslatai vannak a tudós orvosnak, és ha ez beválik, akkor nem nézünk szép jövő elé!
A 2020-as év a Nap jegyében elengedést, kreativitást és csupa jó dolgot ígér, de egy sötét felhő beárnyékolja ezt a várakozást, mert Nostradamus jóslatai aggasztóak az ide évre.

A 16. századi orvos neve főleg a próféciáiról ismert, mert homályos jóslatait nem egyszerű megfejteni, és megoszlanak a vélemények is abban, hogy mennyire teljesültek ezek be. Abban viszont egyetértés van, hogy többek között megjövendölte a Holdra szállást, a francia forradalmat, és a két világháborút is.

Ezért is dermesztő, hogy a nostradamusi jóslatok értelmezői azt állítják, a látnok idénre, pontosabban 2020 körülre teszi a 3. világháború kitörését, ami Oroszország és az USA összecsapása lesz. De van még tovább is, mert állítólag tovább növekszik a terrorizmus, egyre súlyosabb károkat okoz majd a globális felmelegedés, és szerintük idén a földönkívüliek is megszállnak bennünket.

Ha ennek csak a fele igaz, akkor tényleg kemény évünk lesz, és csak abban reménykedhetünk, hogy a földönkívüliek  legalább a világháborút megakadályozzák...

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!