A hallgatóság 5 percig állva tapsolt és éljenzett az orosz elnök beszéde alatt!

"Oroszországban oroszok élnek. Ha bármely kisebbség bárhonnan is jön, és Oroszországban akar élni vagy csak itt dolgozni, akkor beszélnie kell oroszul, és tiszteletben kell tartania az orosz törvényeket. Ha inkább más törvényeket tisztelne, akkor azt tanácsoljuk neki, hogy menjen azokra a helyekre, ahol ez az állami jog.

Oroszországnak nem kellenek ezek a kisebbségek. Ezeknek a kisebbségeknek kell Oroszország, és nem adunk nekik kiváltságokat, ne próbálják megváltoztatni a törvényeinket, hogy illeszkedjen az ő vágyaikhoz. És nem fog számítani, hogy mennyire hangosan kiabálnak majd "hátrányos megkülönböztetésről".

Jobb ha tanulunk az amerikai, angol, holland vagy francia öngyilkossági statisztikákból, ha túl akarjuk élni, mint nemzet. Az orosz szokások és hagyományok nem kompatibilisek sok kisebbség primitív kultúrájával. Ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület, az új törvények megalkotásánál az orosz nemzeti értékeket kell hogy szem előtt tartsa. Megjegyezve azt, hogy a kisebbségek, akik ide jönnének, nem oroszok! "

A politikusok a Dumában 5 teljes percig, álló ovációval fogadták Putyin beszédét!

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG EZT MÁSOKKAL IS!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!