"Ha valaki szereti a labdarúgást, és tud is focizni, annak mindegy, hogy hol rúgja a bőrt" - nyilatkozta a műsorvezető.

Gyorsan új csatornát talált Hajdú Péter (41). A producer megerősítette a Blikknek, hogy októbertől régi munkaadójánál, az ATV-n folytatja a műsorkészítést.
- olvasható a blikkruzs.blikk.hu-n. Nem is akármilyen összegért!

– Valóban rekordösszeget fizetünk Hajdú Péternek, a műsor is havi több millióba kerül majd a csatornának, hatalmas kampány előzi meg az Esti Frizbi októberi indulását, de úgy hiszem, megéri a befektetés – nyilatkozta Németh S. Szilárd hírigazgató, aki elárulta, Hajdú műsorai a legkedveltebbek a csatornán, a NÉVshowR ismétléseit is sokan nézik. – Nem igazoltunk zsákbamacskát!

– Ha valaki szereti a labdarúgást, és tud is focizni, annak mindegy, hogy hol rúgja a bőrt – magyarázta. – Nagyobb elismerés a Bundesligában játszani, de aki szeret a csapatával pályára lépni, annak mindegy, milyen színekben teszi, és ugyanúgy örül a gólnak.

Hajdú Facebook oldalán is posztolt egy képet, ami az ATV-s promófilm készítése közben készült.

Hajdú a Magyar Televíziónál kezdte, majd összeveszett a köztévé vezetőivel. Az ATV-nél folytatta. Ezután jött a TV2 visszautasíthatatlan ajánlata. Hogy miért kellett innen távozni, pontosan nem lehet tudni. Egy biztos: ősztől újra az ATV-n tűnik fel.

► KÉRJÜK LÁJKOLD, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! SZERINTED BEVÁLTJA A HOZZÁ FŰZÖTT REMÉNYEKET?

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!