Az Instagramon tette egyértelművé, hogy van valakije.

 Néhány napja írtuk meg, új hajszínre váltott Sarka Kata – most úgy tűnik, egy lángoló szerelem állhat a háttérben.
 
Kata a legutóbbi posztjában nagyon sejtelmesen közölte, hogy már nem csak a gyermekeivel töltötte a nyaralásukon az estét. A rajongókat szétveti a kíváncsiság, hogy megtudják, ki a szerencsés!

 

@missworldhungary #pressconference #today

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Az Élet-Forma háziasszonya a nyaralásuk alatt posztolt egy képet, ahol nagyon dögösen néz ki. Aki olvas a sorok között, észreveheti, hogy a #withmykids (azaz: a gyermekeimmel) hashtag mellett a #withmylove (a szerelmemmel) hashtag is helyet kapott. Ez az első alkalom, amikor Kata megerősítette ezzel a kis rejtett üzenettel, hogy szerelmével romantikázik a mesés tengerparton.

Sarka Katára tehát ismét rátalált a szerelem!

És íme az ominózus kép! Sarka Katáról régensugárzott ennyire, hogy kiegyensúlyozott és boldog, talán ezért is érezhette úgy, végre világgá is kürtölheti boldogságát – rátalált a szerelem.

 

#today #summer #withmylove❤️ #whitmykids #holiday

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

ráadásul, ha a kép szélén található nyíllal továbblapoztok, ott is van egy elrejtett információ az esetlegese kapcsolatára vonatkozóan!akkor egy hatalmas, vörös rózsákkal teli csokrot kapott, A rajongók már tavaly novemberben is azt találgatták, hogy vajon van-e új partnere a műsorvezetőnek, hiszen
  

 

#happyday #nameday #home #chill #relax

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

 
(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!