Hosszú Katinka Shane nélkül utazott el...

Hosszú Katinka és férje, Shane nem tudták eltitkolni a rajongók elől, hogy baj van a házasságukkal. A híresztelések után meg is erősítették, hogy nehéz időszakon mennek keresztül. Ezt bizonyítja, hogy Katinka a férje nélkül utazott el Amerikába, és talán a szilvesztert sem töltik együtt.

Hiába próbálták, nem tudták titokban tartani kapcsolatuk válságát: Shane és Katinka elismerték, hogy nehéz időszakon mennek keresztül. Sokáig viszont csak a híresztelésekből és a közösségi oldalakra feltöltött fotókból lehetett sejteni, hogy valami nincs rendben. Régóta nem posztoltak már közös képet sem, és ráadásul a karácsonyt is külön töltötték.

Az a hír járja, hogy Shane vérmérsékletét elégelte meg Katinka. Az edző állítólag közös otthonukban is tört-zúzott.

Az biztos, hogy valami nincs rendben Katinka és Shane között, de azt nem tudni, hogy mekkora a baj. Úgy tűnik, hogy a karácsony után a szilvesztert is külön fogják tölteni: Információk szerint Katinka egyedül utazott el Magyarországról, méghozzá Zürichen keresztül Miamiba.
Közben a férje, Shane továbbra is itthon van, és tartja az edzéseket. Megpróbálták szóra bírni Shane-t a Duna Aréna előtt, de az edző nem volt hajlandó nyilatkozni. Az viszont látszott, hogy bérelt autóval érkezett, és Katinkával ellentétben ő még hordja a jegygyűrűjét.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!