Őszintén elmondja, mi az amire nem volt felkészülve.

Hol békésen szuszog, hol pedig harsányan megköveteli a figyelmet Szabó Zsófi és férje első babája, Mendel, aki ebből a szempontból az egy hónapos kicsik teljesen átlagos és gondtalan életét éli. Mendel december negyedikén 3335 grammal és 53 centisen látta meg a napvilágot. Csak szülei mindennapjai borultak fel teljesen, de tulajdonképpen ez is abszolút érthető. Zsófi az RTL Klub Fókusz műsorának ka­merái előtt mesélt az anyaság örömteli és kevésbé mosolygós időszakairól.

Mendel kifejezetten hasfájós baba, és éjszakánként nemigen akaródzik neki aludni. Szerencsére Zsófinak és Zsoltinak már most vannak bevált praktikái a baba megnyugtatására.
– Amikor az apukájánál van, akkor nyugszik meg. Persze nálam is nyugodt szokott lenni, csak ugye, amikor már nem éhes, amikor már nagyon sokat járkáltam vele, amikor már tisztában tettem, és már nem tudunk mit csinálni, akkor Zsolti fogja meg. Amikor már a cici sem segít – mesélte Zsófi, akit azért férje megvédett, Zsolti szerint a műsorvezető kiváló anyuka.

– Zsófi nagyon erős, és tényleg végig úgy tűrte a terhességet, hogy mindenkit meglepett, és anyukaként szerintem ugyanezt hozza. Egyszer-egyszer azért elpityeredik, fáradt, éhes és nem tudja, hogy épp mit egyen, hogy jó legyen Mendelnek, de alapvetően szerintem nem is tudom, nem vártam, hogy így fogja az egészet végigcsinálni – mond­ta Zsolti.

– Most, hogy szoptatok, iszonyatosan sokat eszem, állandóan éhes vagyok, este 11-kor is, reggel hatkor is, és egyáltalán nem foglalkozom azzal, hogy nem leszek annyira vékony, vagy mi lesz velem, szóval nekem most tényleg a legfontosabb a kisfiam – magyarázta a műsorvezető. Forrás

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!