A hatalmas budai házaikban nyilatkoznak, hogy mennyire rossz nekik...

Elegünk van a panaszkodó művészekből! Tele van a média az utóbbi időben azzal, hogy jaj szegény művészek milyen szerény nyugdíjból élnek.
Nem olyan rég még Medveczky Ilona is ITT PANASZKODOTT a sanyarú helyzetéről, aztán jöttek a többiek is...
Most az egyik TV-nek adott interjújában éppen Demjén Rózsi beszélt arról, hogy 48.500 forint nyugdíjat kap, és úgy érezi, hogy ezzel meglopták.

Egy fotó Demjén Rózsi szerény hajlékának udvarán...

Az átlag magyar kisnyugdíjas egész életében dolgozott, nem csak heti 2-3 fellépést vállalt, és azt is italtól vagy más szerektől mámoros  állapotban. Ők nem kerestek meg egy éjszaka alatt egy havi fizetést, csak szépen csendben felnevelték gyermekeiket, fizették az adókat, ma pedig már a rezsijüket sem tudják kifizetni.
A művészek közül nagyon sokan úgy éltek, mint az a bizonyos tücsök, aki egész nyáron hegedült, de mikor jött a tél felkopott az álla... Ezeknek a "nyomorgó" művészeknek nagy része a mai napig jobban él, mint egy átlag magyar.

Olvassák el az alábbi levelet, mert az írójának kezd elege lenni a panaszkodó művészeinkből! Erzsi néni nyugdíjával ki foglalkozik, és az Erzsi nénikkel ki törődik?!

- Már reggel felbosszantottam magam, amikor Demjén Rózsi arról beszélt, hogy 48.500 Ft. nyugdíjat kap, aztán megjegyezte: Úgy érzem, megloptak!
Lópici Gáspár is a sanyarú helyzetéről panaszkodott, de előtte Medveczky Ilona és Csala Zsuzsa, még korábban pedig Antal Imre, és a sor végeláthatatlan…

Kezd elegem lenni a panaszkodó művészeinkből!

Nem vitatom senki munkásságát, de megkérdezem: Nem tudom, az Erzsi néninkkel mi lehet? Aki az iskolai konyhán osztották az ebédet. Nekik mennyi lehet a nyugdíja? Cinikus vagyok? Igen, mert már annyira unom, hogy a sztárjaink(?) ránk erőltetik ezt.
Meséljenek arról az időszakról, amikor futott velük a szekér, és meséljék el, akkor mire tellett nekik...

Egyébként Erzsi néni meghatározó alakja volt 30 éven át a sulinak, amibe én is jártam, mert előttünk érkezett és utánunk távozott, volt, hogy kánikulában, volt hogy fagyban! De ott volt, soha nem panaszkodott, és sok-sok éhes gyereket megetetett.
És rengeteg hozzá hasonló Erzsi néni van az országban, az ő nyugdíjukkal is törődhetne „valaki”, mert méltatlanul alacsony az is!!

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!