A körítéssel, a kombinációkkal lehet fantasztikusan trükközni, tulajdonképpen a színek, a szabások és a kiegészítők adják az összeállítások sava-borsát.

1.

2.

3.

Igazi bevállalós szett. Tetszik?

4.

Alapvetően egyszerű kulcsdarabokat variál a szettjeiben, mégis lenyűgözően egyedi, lehengerlő a stílusa. Apró részletekkel éri el, hogy egyik hétköznapi összeállítás sem válik unalmassá, bátran boronálja össze a színes kiegészítőket, vagy épp egy leheletnyivel több sminket tesz fel az aktuális összeállításához.

5.

A lazább szabású nadrágoktól sokan tartanak, ugyanis az egyenes szárú kialakítás kissé furán mutathat a különböző bakancsokkal és csizmákkal. Szerencsére nem feltétlenül kell lemondani erről a párosításról, ugyanis idén elképesztően stílusosnak számít a laza, hanyag megjelenés. Ötven felett kifejezetten jól mutatnak a merész, vagány kombinációk.

6.

A pulóvert nem árt elöl betűrni a nadrágba, így sokkal csinosabb az összkép, a vastag ruhák alatt nem tűnik el a nőies sziluett. A pulcsik alá simán elfér egy-egy vékonyabb blúz, ami feltűnés nélkül melegebbé teszi az öltözéket. Ha kisüt a nap, a finomkötött felsőt azonnal, gondolkodás nélkül le lehet kapni, a lényeg, hogy minden egyes réteg önmagában is sikkes, stílusos legyen.

A kötött pulóver simán elbír még egy kötött poncsót vagy épp kardigánt. Cseppet sem hat furcsának ez a kombináció, bár a ruhadarabok árnyalatát érdemes ügyesen összepárosítani. Ha nagyon elütnek egymástól a színek, elvész az összeállítás kifinomultsága és nőiessége. Ahhoz, hogy indokoltan kerüljön bele a szettbe a pluszréteg, ahhoz kell igazítani a kiegészítőket. A csizma, a mokaszin, a táska vagy épp a sapka árnyalata mindenképpen hasonuljon hozzá.

7.

8.

9.

A passzoló árnyalatok letisztulttá és egységessé teszik az összhatást, ettől abszolút eleganciát és kifinomult ízlést sugároz majd a szett.

10.

Csinos, nőies összeállítás,merész színű szoknyával és egy domináns mintás felsővel.

11.

Mint egy tavasztündér! Könnyű blúz, lazán betűrve a nadrágba - így igazán fiatalos és csinos.

12.

A farmernadrág színe nem feltétlenül mérvadó, lehet az klasszikus kék, fekete vagy szürke, a kiegészítőkkel könnyebb trükközni egy kicsit.

13.

Szuper elegáns és nőies.

14.

A hétköznapok egyszerűségét is megtöri egy-két kiegészítő vagy egy árnyalatnyi smink.

15.

16.

Kockásat kockással? Miért is ne?

17.

18.

19.

20.

Ne lepődj meg: divatos a gumis derék.

21.

Igazán vagány szett a bő szoknya egy derékon megkötött blúzzal.

22.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!