A család megtámadta a végrendeletet...

Némedi Marit tavaly vesztettük el, akit leginkább szinkronszínészként ismerhetett az ország. Sokan nem is tudták mekkora vagyona volt, hiszen csak ingatlanból többet is hagyott maga után.
Ezek közül egy kb. 100 millió forint értékűt hagyott Terry Black lányára, amit a család nem nézett jó szemmel, és bíróságon támadták meg a végrendeletet!

'Mari egész életében a saját lányaként tekintett Fannira. Reggeltől estig együtt voltak. Nem lehetett őket elválasztani egymástól. Fanni tud róla, hogy rá hagytak mindent, de szerintem kislány fejjel még nem fogta fel, mit is jelent ez. Nem tudom konkrétan, mekkora hagyatékról lehet szó, több ember is felbecsülte az örökséget, de mindegyik mást mondott.
Van, aki azt mondta, hogy száz- milliós összegre rúg a vagyon, de én hogyan adózzak belőle utána? 42 600 forintos nyugdíjam van, vicc az egész. Tény és való, hogy több ingatlanról és különböző ingóságokról van szó, de most Mari testvérei és az anyja bejelentkeztek az örökségért, holott nem is törődtek vele, még akkor sem, amikor már nagyon beteg volt.'
- mondta Terry Black.

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!